Egecan Türkoğlu - Son Dakika
Kültür Sanat

Egecan Türkoğlu

Egecan Türkoğlu

Egecan Türkoğlu, hayranlarıyla buluşuyor.

10.12.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Egecan Türkoğlu, hayranlarıyla buluşuyor.

Müzisyen bir ailenin ilk çocuğu olarak 1991 yılında dünyaya gelen Egecan Türkoğlu ailesinden gelen bu genleri şimdi müzik dünyasına taşıyor. İlk albümü Uzun Yol'u 2012'de çıkardı. Yalan Dünya ve Eski Derdim şarkıları çok beğenildi. 2013 yılında yapmış olduğu 'Yalnızlık Fısıltıları' adlı çalışmasının "Sen Gittiğinden Beri" şarkısı ile büyük beğeni topladı.

2014 yılı haziran ayında Jolly Joker'de verdiği başarılı konseriyle sahnelere merhaba diyerek yeni çalışması Derviş'in kayıtlarına başladı. Babasının 1976 yılında şair Ahmed Arif'in ünlü şiiri "Hasretinden Prangalar Eskittim"i besteleyerek yapmış olduğu plağı saaflarda bularak kendi sesinden albümüne koydu.

Derviş'te Nazım Hikmet ve Mesut Tarcan gibi şairlerden sözler bulunmaktadır. Albümün aranjörlüğünü Osman İşmen yaptı. 2016 yılı başlarında birçok konsere imzalarını attıkları arkadaşlarıyla 11 şarkıdan oluşan yeni albümlerinin kayıtlarına başladılar.Bu albümün ilk şarkısı olan " Nereye Kadar" için kamera karşısına geçerek şarkının klibini oluşturdular. Hedefinin ROCK müzikle geniş kitlelere ulaşmak olduğunu söyleyen Egecan Türkoğlu "Benden önce bu bayrağı taşıyan ustalarımdan bayrağı alıp, daha ileri götürmektir"diyor.

Yeni albüm çok yakında!

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement