Egemen Bağış: Allah Huzurunda Hesaplaşacağız - Son Dakika
Güncel

Egemen Bağış: Allah Huzurunda Hesaplaşacağız

Egemen Bağış: Allah Huzurunda Hesaplaşacağız

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, TÜBİTAK'ın bilirkişi raporuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada "Allah huzurunda hesaplaşacağız" yorumunda bulundu.

07.06.2014 15:54  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ses kayıtlarının montaj olduğunu ortaya çıkaran TÜBİTAK raporu sonrasında Twitter hesabından açıklama yaptı.

"ALLAH HUZURUNDA HESAPLAŞACAĞIZ"

Daha önce gazeteci Metehan Demir ile yaptığı iddia edilen görüşmenin ses kaydına ilişkin soruşturma kapsamında alınan bilirkişi raporunda, kaydın “montaj” olduğunu iddia eden Egemen Bağış, "Allah huzurunda hesaplaşacağız" dedi.

Bağış'ın bazı takipçilerine yazdıkları şöyle:

1- İftiralar gündeme geldiği gün yaptığımız başvuru sonuçlandı. Mahkemenin bağımsız bilirkişi heyeti ses kaydının montaj olduğunu belgeledi.

2- Söz konusu ses kaydının montaj olduğunu söylediğimiz halde imanımızı sorgulamaya kalkanlarla yargıda ve Allah huzurunda hesaplaşacağız.

3- Bu raporlar bize ve üzerimizden Partimize, Başbakanımıza ve ülkemize çamur atmaya kalkan hainlerin, kendi kirli ellerini ifşa etmiştir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Egemen Bağış: Allah Huzurunda Hesaplaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • dadaas: yaa egemen sen müslüman deyilsinki allah seni affetmeyecek 20 7 Yanıtla
  • Temel: Tübitak da neden kadrolari degistirdiniz ? Isinize gelmesse dininizi bile degistirirsiniz 20 1 Yanıtla
  • Kusmuk: Sen bir geber, biz gittiğin yere geliriiz burada işimiz bitince..Sonra orda hesaplaşırız..Nasılsa toma falandan olmayacak..Kapışırız adil şartlarda.. 17 1 Yanıtla
  • yetgin savas: ya bu dünyada.... allah huzurunda diyerek kurtulacağınızı zannetmek saflık olur kanımca.alah yardımcınız olsun hem bu dünyada hem öbür dünyada.bakalım orada hakara-makara işe yarıyacak mı........ 18 0 Yanıtla
  • www: heç utanma yok 17 0 Yanıtla
  • CELAL: KAÇ AY SONRA SONUC ACIKLANIYOR TUBİTAKTA BİRÇOK KİŞİNİN GÖREVİNİ DEĞİŞTİRDİNİZ. 16 0 Yanıtla
  • halil: ya ahirette zaten hakkımızı alacağız sen önce burda hesap ver 16 0 Yanıtla
  • Uyan: SAYIN EGEMEN BARIŞA İFTİRA ATILMIŞTIR. TUBİTAK BUNU İSPATLAMIŞTIR. ŞUANDA YATAK SAHNELERİNİN ÇEKİMİ İÇİN BAŞBAKANIN BENZERİ AKTÖR ARANIYOR DİYE DUYUMLAR ALMAKTAYIZ. AHİRETTE NİCE HOCA MÜSVETTELERİ ATEŞE GİRECEKLER. AMA SADECE ONLAR DEĞİL ONUN PEŞİNDEN GİDENLERDE. KUŞ KADAR AKLI OLAN BÖYLE HOCALARIN PEŞİNDEN GİTMEZ. ÖZELLİKLE ABDDE YAŞANLARIN. BİLMEM ANLAŞILDIMI? 0 15 Yanıtla ANKARALI: Rabbim sen ve senin gibileri tez zamanda ıslah etsin... 0 0 Ertugrul Yuksel: Olayın muhatabı Metehan Demir bile çıkıp halktan özür diledi. Sen uyumaya devam et 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement