Egepen Deceuninck Sürdürülebilir Başarısını Bayileriyle Kutladı - Son Dakika
Güncel

Egepen Deceuninck Sürdürülebilir Başarısını Bayileriyle Kutladı

Egepen Deceuninck Sürdürülebilir Başarısını Bayileriyle Kutladı

PVC profil sektörünün öncü kuruluşu Egepen Deceuninck, birlikte ilklerin öncüsü olduğu bayileriyle İzmir Çeşme'de bir araya geldi.

31.10.2017 15:44  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin dört bir yanından katılan bayilerin olduğu toplantı, gala gecesinde ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın şarkılarıyla renklendi. Programda konuşan Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, Egepen Deceuninck'in sürdürülebilir başarısında bayilerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti

Teknolojiye yaptığı yatırımlar, kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile Türkiye'de PVC sektörünün nabzını değiştiren lider kuruluş Egepen Deceuninck, 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Ceşme Sheraton Hotel'de bayileriyle bir araya geldi. 21 Eylül Perşembe günü bayilerin giriş yapması ile başlayan toplantı, akşamında Hoş geldiniz Partisi'nde Ata ve Orkestrası ile devam etti. Ertesi gün bayiler, Egepen Deceuninck'in İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni fabrikasını ziyaret etti.

3'üncü günün sabahında başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Deceuninck CEO'su Mr. Francis Van Eeckhout, "Dünyanın en büyük PVC profil üreticisi Deceuninck Grubu olarak 2000 yılında Ege Profil grubuyla güçlerimizi birleştirmiştik. 17 yıldır, global gücümüzü yerel güçlerle perçinlediğimiz, deneyiminden büyük fayda sağladığımız bayilerimize teşekkür ederim" dedi.

"BAYİLERİMİZLE BİRLİKTE İLKLERİN ÖNCÜSÜYÜZ"

Egepen Deceuninck olarak paydaşlarla olan iş birliğini, özellikle bayilerle sürekli etkileşim içinde olmayı, geri bildirim mekanizmalarını kullanmayı önemsediğini belirten Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, "Bugün burada, Egepen Deceuninck olarak geniş bayi ağımız ile birlikte ilklerin öncüsü olmaya ve başarı hikayemizi yazmaya devam ediyoruz. Oldukça önemsediğimiz bayi toplantılarımız, bizi, daha iyiyi üretme ve tasarlama konusunda motive eden, memnuniyet verici gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Egepen Deceuninck'in sürdürülebilir başarısında bayilerimiz büyük önem taşıyor" dedi.

Toplantıya, Günaydın Restaurantları sahibi Cüneyt Asan konuk konuşmacı olarak katıldı. Cüneyt Asan'ın ardından bayilere ödüllerinin takdim edilmesi akabinde toplantının kapanışını Ege Profil Genel Müdürü ve Deceuninck İcra Kurulu Üyesi Ergün Çiçekçi yaptı. Toplantı, gala gecesinde ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın sahne alması ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Egepen Deceuninck Sürdürülebilir Başarısını Bayileriyle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement