Eğilmez, Harran'dan Rekor İstedi - Son Dakika
Güncel

Eğilmez, Harran'dan Rekor İstedi

Eğilmez, Harran\'dan Rekor İstedi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Harran'dan rekor oranda oy bekliyoruz" diye konuştu.

08.08.2014 11:17  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, partilerinin adayına ilçelerinden büyük destek çıkacağına inandığını söyledi.

Özyavuz düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde ilçede partisinin aldığı oy performansını cumhurbaşkanı seçiminde de görmek istediklerini belirtti.

Özyavuz, şunları kaydetti: "Tam yüzyıl önce rahmetli Mehmet Akif Çanakkale şiirinde "kimi Hindu, kimi yamyam kimi bilmem ne bela" demişti o günkü yamyamlar için bugünde aslında aynı şeklide yine aynı zihniyetle başbakanımızın karşısında, adayımızın karşısındadır. Ama Allah'ın izniyle halk bizim yanımızda.10 Ağustosta halkımız bunlara gereken cevabı verecektir. Bir kez daha halkımız bunlara şamarı vuracaktır. Bir daha bu milletin karşısına çıkamayacaklardır. Kim bizim karşımızda beddua ederse etsin, kim hangi hesabı yaparsa yapsın, kim bizim karşımızda olursa olsun Allah'ın izniyle bir oyumuz bin oyunu bozacaktır. Önemli olan herkesin sandık başına gitmesidir. Özellikle benim Harran'dan beklentim yüksektir. Harran, benimde SKM başkanlığı yaptığım 2010 Referandumunda Türkiye'de en yüksek oyu alan ilçe olmuştu. Yine Harran'ın aynı başarıyı yakalayacağına inancım tamdır."

10 AĞUSTOSTA HARRAN 'ONE MİNUTE' DİYECEK

Harranlılardan 10 Ağustosta halka tepeden bakanlara 'one minute' demelerini isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, "Erdoğan'ın yaptıkları yapacağının teminattır. Allaha şükürler olsun artık istediğin dilde kendini ifade edebiliyorsun, istediğin şehirde rahatça yaşayabiliyorsun. Sizlerin oylarıyla bu rahatlık devam edecek vatandaşların hakkını hukukunu sonuna kadar savunan bir devlet bölgede yaşanan olaylara karşı çıkan tek devlet haline geldik. İnşallah 10 Ağustosta Harranlı kardeşlerim seçimde Harran'dan 'one minute' diyecek" diye konuştu.

ZÜLÜMLERE BİR TEK ERDOĞAN KARŞI ÇIKMAKTADIR

Toplantıda vatandaşlara hitap eden Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz da, "Şu an bölgemizde cereyan eden durumları herkes biliyor. Filistin'de Suriye'de Irak'ta, İran'da gerçekleşen zulümlere bir tek Recep Tayyip Erdoğan karşı çıkmaktadır. Bu konuda uğraş veren sadece başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yaklaşan seçimlerde herkes sandıklarına ve kendi oyuna sahip çıkmalı ki bu oyunlar bozulsun" dedi.

Harran Belediyesinin Bazda oteli bahçesinde gerçekleştirdiği toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Hamdi Us, Belediye Encümenleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eğilmez, Harran'dan Rekor İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement