Eğitim-Bir-Sen'de, Şeker Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen'de, Şeker Güven Tazeledi

Eğitim-Bir-Sen Siirt Şubesi Başkanı Murat Şeker, yeniden bu göreve seçildi.

18.11.2018 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Siirt Şubesi Başkanı Murat Şeker, yeniden bu göreve seçildi.

Eğitim-Bir-Sen Siirt Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu, Siirt Üniversitesi (SİÜ) Merkez Yerleşkesi Konferans Salonunda yapıldı,

Genel kurulun açılışında, Ensar Camisi imam hatibi Ramazan Toprak, Kur'an-ı Kerim tilaveti yaptı.

Şube Başkanı Şeker, genel kuruldaki konuşmasında, sendika olarak ülkenin en zor, en sıkıntılı zamanlarında, cehalete karşı bilgiden, yasaklara karşı özgürlükten, zalime karşı mazlumdan yana duruş sergileyerek direndiklerini söyledi.

Terör ve savaş başta olmak üzere, hak ve özgürlük ihlallerine karşı seslerini yükselttiklerini belirten Şeker, şunları kaydetti:

" 28 Şubat'ın zulmüne, haklı olmanın verdiği güç ve güvenle karşı durduk. 15 Temmuz işgal girişiminde ilk tepki koyanlardan biri, televizyonlarda kendiniz de gördünüz 1 milyon üyeyi sokağa çağıran Genel Başkanımız Ali Yalçın oldu. Bazılarının ATM kuyruklarında karşıladığı 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını bizler meydanlarda karşıladık. Varlığımıza ve birliğimize kasteden vesayet güçlerine karşı 15 Temmuz'da üyelerimizle tüm Türkiye'de olduğu gibi Siirt'te de sahaya indik."

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidilen genel kurulda, Şeker yeniden başkan seçildi.

Genel kurula SİÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Güneş, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ömer Aslan ile Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen'de, Şeker Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement