Eğitim Bir-Sen'den Akşam Sanat Okulu ve Kız Meslek Lisesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen'den Akşam Sanat Okulu ve Kız Meslek Lisesine Ziyaret

Eğitim Bir-Sen\'den Akşam Sanat Okulu ve Kız Meslek Lisesine Ziyaret

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Manisa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nu ve Manisa İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

18.12.2013 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Manisa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nu ve Manisa İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Eğitim Bir-Sen Yunus Emre İlçe Başkanı Metin Gençay ile yönetim kurulu üyeleri ve Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin'le birlikte ilk olarak Manisa Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nu ziyaret etti. Okulu Müdürü Nihat Kaya ile bir araya gelen sendika üyeleri ikili görüşmelerde bulundu. Burada konuşan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa İl Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, "Bu ülkede can yakan ve kana dokunan ne kadar vesayet atığı uygulama varsa tamamının kalkmasında yol olan, yol açan ve yol alan; çoğu insanın sekülerleştiği ve ali menfaatleri için reflekslerini kaybedip dibe vurduğu bir zaman diliminde dibe vurmayıp dik duran bir teşkilat ve onun gönül dostlarıyla birlikteyiz." dedi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Nihat Kaya gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Eğitim Bir-Sen ailesinin çalışmalarını takdirle karşıladığını ve sendikal faaliyetlerini başarılı bulduklarını ifade etti.

Eğitim Bir-Sen üyeleri sonrasında Manisa İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Sofuoğlu burada yaptığı konuşmasında eğitim sorunlarına değinerek, "Okulların bütçesizliğine ve eğitimcilerin tahsildarlığa isyanına, norm kadro yönetmeliğinin bir an önce güncellenmemesinin yaşattığı sorunlara, ek ders esaslarındaki adaletsizliklere ve iki gün gelmeyene üç gün daha gelmene gerek yok diyen bonuslu çarpık ek ders düzenlemesine, uygulamalarda meydana gelen hatalara ve oluşan mağduriyetlere bakanlığın neşter vurmasını bekliyoruz." şeklinde kaydetti. Manisa İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdüresi Gülten Karagöz ise yapılan ziyaretin kurumu adına çok büyük anlam taşıdığını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen'den Akşam Sanat Okulu ve Kız Meslek Lisesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement