Eğitim Bir Sen'den Müdürlüğe Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir Sen'den Müdürlüğe Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim Bir Sen\'den Müdürlüğe Hayırlı Olsun Ziyareti

Eşkil; Hizmet binasının yapımında Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in çok emek ve gayretinin olduğunu belirtti.

08.03.2013 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Çorum Şube yönetim kurulu üyeleri yeni yapılan hizmet binasına taşınan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil Milli Eğitim Müdürlüğü'nün şimdiye kadar bir hizmet binasının olmamasının Çorum için büyük bir eksiklik olduğunu, yeni yapılan hizmet binasının bu eksikliği giderdiğini söyledi. Eşkil; Hizmet binasının yapımında Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN'in çok emek ve gayretinin olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN de ziyaretten dolayı sendika yönetim kuruluna teşekkür etti ve Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi verdi. Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşaa edilen hizmet binasında idari ofisler, memur odaları, 3 adet toplantı ve konferans salonu, sanat galerisi, yemekhane ve uzaktan eğitim salonunun yer aldığını belirten Aytekin Girgin, "Yeni hizmet binamızın eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Milli Eğitim'e bağlı tüm birimlerin yeni hizmet binasında yerini aldığını vurgulayan Girgin, çevre düzenlemesi çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Ziyarette ayrıca eğitimde yaşanan sorunlarda gündeme geldi. Şube başkanı Tahir EŞKİL; " Norm kadro fazlası ve özür grubu öğretmen atamaları öğretmenlerimizi mağdur etmiştir. Re'sen atamalarla ilgili Bölge idare mahkemesinde dava açtık. Bu davalar devam ediyor. Özür grubu atamalarıyla ilgili ilişik kesme kararının tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz ve atanan öğretmenlerin yeni görev yerlerinde görevlerine bir an önce başlamaları istiyoruz. Bu kararın değiştirilmemesi durumunda üyelerimizin haklarını hukuki yollardan alacağız"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Bir Sen'den Müdürlüğe Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement