Eğitim Bir-sen'den Özdemir'e Destek - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir-sen'den Özdemir'e Destek

Eğitim Bir-sen\'den Özdemir\'e Destek

Eğitim Bir-Sen, Memur-Sen ve Sağlık-Sen destek amacıyla Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’i ziyaret etti.

05.01.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen, Memur-Sen ve Sağlık-Sen destek amacıyla Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'i ziyaret etti.

Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Eğitim Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Sadettin Dede, Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve beraberindeki heyet Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'e destek ziyaretinde bulundu.

Özdemir'ın yılbaşı kutlamalarıyla ilgili okullara gönderdiği yazının kamuoyunda geniş yer bulduğunu hatırlatan Eğitim Bir-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Ersoy Salman, şöyle devam etti:

"İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir'in yılbaşı kutlamalarıyla ilgili okullara göndermiş olduğu yazı bir anda gündeme oturmuş, ulusal basına kadar yansımıştır. Bu durum çeşitli siyasi çevreler ve sendikalar tarafından acımasızca ve alakasızca eleştirilmiştir. Hatta olay meclis gündemine taşınmış, Milli Eğitim Bakanı'na soru olarak yöneltilmiştir. Biz bu durum karşısında Eğitim-Bir-Sen olarak Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir'in çok yerinde bir tespit yapıp cesur bir adım attığını söyleyip kendisini tebrik etmiştik. Bu bağlamda milli ve dini kültürümüze, manevi değerlerimize sahip çıkan bu davranışı sebebiyle desteğimizi ve yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek amacıyla geniş bir katılımla kendisini ziyaret ettik. Hz. İbrahim'in atıldığı ateşe su taşıyan karınca misali tarafımızı belli ettik ve Mehmet Özdemir'in yanında durduğumuzu, arkasında olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Bizleri bu ziyarette yalnız bırakmayan, Memur-Sen Zonguldak İl Başkanı Kamuran Aşkar, Eğitim-Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Sadettin Dede, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Köksal, Eğitim-Bir-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bilgin ve Hamdi Ayçiçek, Sağlık-Sen Zonguldak İl Başkanı Mehmet Ali Kara, İlçe Başkanı Ahmet Koraman, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Şıklı ve Feti Kuzu, Eczacı Naim Akca, Şehit Hasan Yağlı İlkokulu Müdür Yardımcısı İsmail Çelebi ve İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü İhsan Günay'a; bizleri en güzel şekilde ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Özdemir'e şükranlarımı sunuyorum. ve bir kez daha vurguluyorum. Milli, manevi ve dini değerlerimizi savunduğunuz için sonuna kadar yanınızdayız, sonuna kadar arkanızdayız. Bu doğru davranışınız sebebiyle sizi kınayanları biz de şiddetle kınıyoruz. Sayın Müdürüm asla yalnız değilsiniz." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim Bir-sen'den Özdemir'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement