Eğitim-Bir-Sen Havza'da İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen Havza'da İstişare Toplantısı Yaptı

Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilciliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

09.04.2018 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilciliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu Arif Çelik Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan ilçe temsilcisi Numan Kurt, ilçede yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Memur-Sen Samsun Şube ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu ise Memur-Sen'in 27 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Bizler uzun yoldan geldik. Biz artık bugün bir dünya sendikasıyız. Allah'a şükürler olsun ki bugün dünyadaki emek örgütlerine öncülük yapıyoruz. 20 yıl önce Eğitim- Bir-Sen'in üye sayısı 15 bin yok iken bugün üye sayımız 450 bin ve yetkili sendikayız. Şu an içinde bulunduğumuz ve merhum kardeşimiz Arife Çelik'in adını taşıyan konferans salonunda bir araya geldik. Bu vesile ile merhum kardeşimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum."

Konuşmaların ardından Güneysu ve diğer katılımcılar ile il genelinde yapılan yarışmalarda derece giren sendika üyesi öğretmenlere plaket ve başarı belgesi verildi.

Toplantıya, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Memur-Sen'e bağlı sendikaların Havza temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen Havza'da İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement