Eğitim Bir Sen Yeni Yönetimini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir Sen Yeni Yönetimini Tanıttı

Eğitim Bir Sen Yeni Yönetimini Tanıttı

Şanlıurfa Eğitim Bir Sen kongre sonrası oluşan yeni yönetimi tanıtmak ve okul temsilcilerinin birbirini tanıması amacıyla toplantı düzenledi.

17.12.2014 12:53  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından yeni oluşan yönetimi tanıtmak ve okul temsilcilerinin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.

EĞİTİM SORUNLARI KONUŞULDU

İstişare toplantısına Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve okul temsilcileri katıldı. Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, belirli periyotlarla bu tür buluşmalar düzenlediklerini belirterek gündemdeki eğitim sorunlarını konuştuklarını söyledi.

OKUL TEMSİLCİLERİNİN BAŞARILARINI TEBRİK ETTİ

Toplantıyı değerlendiren Coşkun, "Öncelikle okul temsilcilerini yaptıkları başarılı faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Sendika olarak çalışmalarımızdan, beklentilerinden, 19. Milli Eğitim Şura kararlarından, Kılık Kıyafet Serbestliğinden (Sivil İtaatsizlik), Müdürlük mülakatları ve atamalarından, Ekders ücretlerinin iyileştirilmesinden, Öğretmenlerin Nöbet Görevinde Ek ders hakkının olduğundan, Ek gösterge katsayısının 3 bin 600 çıkarılmasından gibi konuları ele aldık.

MEMUR-SEN ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Bunun yanı sıra Türkiye açısından büyük önem arz eden çözüm sürecinden, Filistin'de, Arakan'da, Doğu Türkistan'da, Mısır'da, Kobani'de ve Suriye'de zalim yönetimlerin zulmüne maruz kalanlara sendikamızın yapmış olduğu yardımlardan, 6-7 Ekim olaylarındaki rahatsızlığından, Norm fazlası öğretmenlerin mağdur edilmemesi için Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalardan, Memur-Sen adına yapılan TOKİ konutlarında ve gündemde bulunan konularla ilgili üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık" dedi.

'OKUL TEMSİLCİLERİMİZ BİZİM HERŞEYİMİZ'

Coşkun ayrıca işyeri okul temsilcilerinin Eğitim Bir-Sen açısından önemli olduğunu da sözlerine ekleyerek "Okul temsilciliklerimiz bizim tutan elimiz, azimli ve kararlı yürüyüşümüzü gerçekleştiren ayaklarımızdır. Bu bilinçle yapılan temsilcilik görevi, sendikamızı daha etkin ve daha güçlü kılmıştır. Eğitim Bir-Sen'in kazanımları, kültürel faaliyetleri, eğitim çalışanlarımızın mali, özlük ve sosyal hakları yönünde ortaya koyduğu mücadelenin devamı olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eğitim Bir Sen Yeni Yönetimini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement