Eğitim Gören 117 Polis Adayı Sigara Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Gören 117 Polis Adayı Sigara Bıraktı

Eğitim Gören 117 Polis Adayı Sigara Bıraktı

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Polis Mesleki Eğitim Merkezi’nde “Sigarasız Bir Hayata Merhaba” sloganıyla başlatılan etkinlikte 117 polis adayı sigarayı bıraktı.

26.02.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde "Sigarasız Bir Hayata Merhaba" sloganıyla başlatılan etkinlikte 117 polis adayı sigarayı bıraktı.

Etkinliğe, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi davetliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, "Başta akciğer kanseri olmak üzere birçok hastalığın sebebi olarak görülen sigaraya karşı 117 gönüllü öğrencimizin katımıyla bir mücadele başlatmış bulunuyoruz. Polis adaylarını mesleğe hazırlarken özgüveni yüksek, iletişim becerilerini kullanabilen, öfkesini kontrol edebilen, stres yönetimini bilen ama her şeyin başında sağlıklı, yaşam kalitesi yüksek bireyler olarak mezun etmek en büyük hedefimizdir. Bu nedenle önce sağlık, nikotin bağımlılığa hayır diyoruz. 117 gönüllü öğrencimizle başladığımız bu yarışta sürecin her evresinde Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yardım alacağız. Okulumuzda görevli Psikoloğumuzda öğrencilerimize sürekli destek verecek. Amacımız 117 öğrencimizle dumansız bir hayata doğru başladığımız bu yarışı yine 117 öğrencimizle bitirmek. Sigarayı bırakan öğrencilerimizi iki hafta sonu memleket izni ile ödüllendireceğiz. Ama sigarayı bırakan bu öğrencilerimizin alacağı asıl ödül sağlıklı, dumansız bir hayat olacaktır" dedi.

Kurbi, etkinlik desteklerini esirgemeyen Kaymakam Ömer Lütfi Yaran'a, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Özkan Yavuz'a, personeline ve katkıları olan herkese teşekkür etti.

Kurbi'nin konuşmasının ardından protokol üyelerine ve öğrencilere sigaranın zararlarının anlatıldığı sinevizyon gösterisi izletildi. Sinevizyon gösterisi sonrası sigarayı bırakan polis adayları sigara paketlerin çöpe attı. Öğrenciler tekrar sigara kullanmayacaklarına dair sözleşme imzaladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Gören 117 Polis Adayı Sigara Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement