Eğitim Hizmetlerinin Yanındayız - Son Dakika
Güncel

Eğitim Hizmetlerinin Yanındayız

Eğitim Hizmetlerinin Yanındayız

Elazığ Belediyesi Eğitim Hizmetlerine Verdiği Katkıyı Her Geçen Gün Arttırarak Sürdürüyor.

22.02.2011 21:17  Güncelleme: 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ belediyesi eğitim hizmetlerine verdiği katkıyı her geçen gün arttırarak sürdürüyor.

Belediyeyle Özel Harput Eğitim Kurumları tarafından ortaklaşa düzenlenecek "Anne – Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler" konulu konferans 25 Şubat Cuma günü akşam saat 18.30'da Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşecek.

Özel Harput Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Çağlayan'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansta anne, baba ve eğitimcilere çeşitli konularda bilgiler aktarılacak.

Elazığ Belediyesinin eğitim hizmetlerine verdiği desteğin bundan sonra da süreceğini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında şunları belirtti:

"Eğitim camiasına uzun yıllar hizmet eden biri olarak her zaman için eğitim faaliyetlerinin yanında yer aldık. Belediyemiz özellikle 2004 yılından sonra eğitim camiasına sayısız hizmetlerde bulundu. Bizler hizmetlerimizde 7 den 70'e herkesi düşünerek hareket ediyoruz. Özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için bizlerin de üzerine düşen her ne görevi varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Bu bağlamda belediyemizle Özel Harput Eğitim Kurumlarının ortaklaşa düzenleyeceği "Anne – Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler" konulu konferansın oldukça verimli geçeceğine olan kanaatimiz tamdır. Konferansa tüm hemşerilerimizi davet ediyor, eğitim hizmetlerimizin bundan sonra da devam edeceğini ifade etmek istiyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Hizmetlerinin Yanındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement