Eğitim-sen'den "Laik, Bilimsel, Ana Dilde Eğitim ve Demokratik Yaşam" Eylemi - Son Dakika
Güncel

Eğitim-sen'den "Laik, Bilimsel, Ana Dilde Eğitim ve Demokratik Yaşam" Eylemi

Eğitim-sen\'den "Laik, Bilimsel, Ana Dilde Eğitim ve Demokratik Yaşam" Eylemi

Sen öncülüğünde düzenlenen “Laik, bilimsel, ana dilde eğitim ve demokratik yaşam” eylemine bazı sivil toplum örgütü de katılarak destek verdi.

13.02.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sen öncülüğünde düzenlenen "Laik, bilimsel, ana dilde eğitim ve demokratik yaşam" eylemine bazı sivil toplum örgütü de katılarak destek verdi.

Eğitim-Sen'in düzenlediği "Laik, bilimsel, ana dilde eğitim ve demokratik yaşam" eylemi için gruplar Güvenpark'ta toplandı. Eğitim-Sen'in eylemine CHP Ankara İl Başkanlığı, Halk Evleri, Kaldıraç, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) katılarak destek verdi. Ellerinde çeşitli bayrak ve pankartlar taşıyan eylemciler, kortej eşliğinde Milli Eğitim Bakanlığı'na yürüdü. Yürüyüş sırasında korteje eşlik eden çevik kuvvet polisleri ile eylemciler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Atatürk Bulvarı'nda ise trafiğin kısa süreli aksadığı görüldü. Bir süre Bakanlık önünde "Devletin Alevisi olmayacağız", "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" şeklinde slogan atarak bekleyen eylemciler, daha sonra olaysız şekilde dağıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim-sen'den 'Laik, Bilimsel, Ana Dilde Eğitim ve Demokratik Yaşam' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement