Eğitimci Yazar Tanışır'dan Söyleşi - Son Dakika
Yaşam

Eğitimci Yazar Tanışır'dan Söyleşi

Eğitimci Yazar Tanışır\'dan Söyleşi

Ağrı’lı Eğitimci Yazar Ferzende Tanışır, “Sözleşmeli Aday Öğretmenlere” yönelik 2023 Yılı Türkiye’nin Eğitim Vizyonunu ve uygulanmakta olan müfredat programı hakkında söyleş yaptı.

27.10.2018 06:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'lı Eğitimci Yazar Ferzende Tanışır, "Sözleşmeli Aday Öğretmenlere" yönelik 2023 Yılı Türkiye'nin Eğitim Vizyonunu ve uygulanmakta olan müfredat programı hakkında söyleş yaptı.

Ağrı'nın başarılı yazarlarından ve birçok yerde söyleşi ve konferans veren emekli öğretmen Yazar Ferzende Tanışır, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Sözleşmeli Aday Öğretmenlere" yönelik 2023 Yılı Türkiye'nin Eğitim Vizyonunu ve uygulanmakta olan müfredat programını güncel örneklerle anlattı. Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Özlem Çeçen, Neriman Karakoç şube müdürleri İsmet Mızrak, Murat Karakurt, Mehmet Ali Kızgın, Sebih Özden, Muhammed Nemci Karaoğlan, Mehmet Demir ve sözleşmeli aday öğretmenler katıldı. Sözleşmeli öğretmenlerimizin, öğrencileri ile iletişimlerini; sevgi, saygı ve hoşgörü üzerine inşa etmelerin vurgulayan Yazar Tanışır, öğretmenlerden öğrencilerle sağlıklı iletişim kurmalarını ve öğrencilere bilgi yerine bilgiye ulaşma yolların öğretmelerini istedi. Yazar Tanışır; kazanım, etkinlik ve becerilerle ilgili anlattığı her güncel örnekten sonra salondaki dinleyiciler tarafından alkışlandı.

Söyleşi sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Sözleşmeli öğretmenlerimize bilgiyi ayağınıza kadar getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Hep birlikte Ağrı ilimizin ve ülkemizin eğitimine nitelikli hizmetler vermeliyiz" dedi. Söyleşinden dolayı Yazar Ferzende Tanışır'a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, Yazar Tanışır'a çiçek takdiminde bulundu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Eğitimci Yazar Tanışır'dan Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement