Eğitimde Gelecek Konferansı 11-12 Kasım'da - Son Dakika
Güncel

Eğitimde Gelecek Konferansı 11-12 Kasım'da

Eğitimde Gelecek Konferansı 11-12 Kasım\'da

Boğaziçi Üniversitesi-MEF Üniversitesi-Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakülteleri işbirliği ile MEF Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek Eğitimde Gelecek Konferansı 11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak.

08.11.2017 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de eğitimin geleceği ''Eğitimde Gelecek'' konferansında konuşuluyor.

Vizyon Koleji bu yıl ''Eğitimde Gelecek'' Konferansına hem sponsor oluyor hem de konuşmacı olarak katılıyor. Organizasyonda hem Türkiye hem de yurtdışından önde gelen akademisyen ve eğitimcilere ek olarak Vizyon Koleji kurucuları Cem Arıtuluk ve Abdulkadir Özbek de konuşmacı olarak yer alacaklar, eğitimin geleceğiyle ilgili görüş ve vizyonlarını paylaşacaklar.

Konferansta eğitime gönül veren herkesle iş birliği yaparak dijital çağda eğitimi, daha eşit ve daha adil bir eğitim ile farklılıkları ne olursa olsun her çocuğun öğrenebildiği okulları, yaratıcılık ve girişimciliği, dünyadan iyi örnekleri, okulun ve öğretmenliğin geleceğini, bilgi çağında öğretmen eğitimini konuşacaklarını belirten Cem Arıtuluk, '' Eğitimde değişim ve dönüşüm her geçen gün artan bir ivmeyle tüm boyutlarıyla konuşuluyor. Sponsoru olduğumuz bu prestijli konferansta 21. yüzyıl eğitim uygulamalarımızı ve eğitime getirdiğimiz vizyonu geniş kitlelere anlatacağız ve deneyimlerimizi paylaşacağız. Vizyon Koleji 21. yüzyıl eğitiminin vücut bulmuş halidir.'' dedi.

Eğitimde Gelecek Konferansında Dijital Çağda Eğitim, Eşit ve Adil Eğitim, Gelenekten Geleceğe - Yerelden Küresele Eğitim, Gelecekte Öğretmen Eğitimi ve Eğitimde Fark Yaratanlar temaları altında çalışmalar yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimde Gelecek Konferansı 11-12 Kasım'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement