Eğitime Destek İçin Dayanışma Gecesinde Buluştular - Son Dakika
Güncel

Eğitime Destek İçin Dayanışma Gecesinde Buluştular

Tekebaşı Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi geçtiğimiz Cumartesi günü Truva Life Otel'de dayanışma gecesi düzenledi.

25.04.2018 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geceye Samandağ Belediye Yönetimi,İş Adamları,Oda ve Dernek Başkanları,Esnaflar,Okul Yönetimi,Okul Aile Birliği Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.Metin Gümüş'ün solistliğinde Gümüşler Orkestrası her zamanki gibi katılımcıları şarkılarıyla eğlendirdi.

Sahneye çıkan saz öğretmeni Sinan Gümüş'ün öğrencileri çaldıkları sazlı sözlü türkülerle büyük alkış topladılar.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Ulaş Akdağ:"Okulumuz velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle eğitim alanında son yıllarda büyük başarılara imza atıyor.Sadece eğitim alanında değil sportif anlamda da futbola Samandağ üçüncülüğü ve elde ettik.Voleybol turnuvasında Hatay çeyrek finali,Hatay geneli resim yarışması birinciliği bu başarıların elde edilmesinde bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz.Okulumuzun bahçesinde gerçekleşen düzenlemelerde emeği geçen belediye meclis üyemiz Sn. Metin Eryılmaz'a okulumuza ses sistemi kazandıran Hasan Otomotiv sahibi Sn. Hasan Arslan'a okulumuzun bakım onarımında,tadilatında ne zaman arasak arayıp koşan İskender Esmer'e,okulumuza fotokopi makinesi kazandıran Samandağ Belediyesi'ne her zaman destekte bulunan Şık Perde Sahibi Sinan Karataş'a,Nurhan Sağlam'a,Reşit Çay'a, İbrahim Dönmez'e Mahalle Muhtarımız Kenan Elmas'a,Cilli Gençlikspor başkanına,okulumuzun yüksek ,Sn.Ali Akdağ'a ve geçen herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz"dedi.

Ardından sahneye çıkan Okul Aile Birliği Başkanı Besim Belli "Gecemize hoş geldiniz.Katılımınız bizleri onurlandırdı…çocuklarımızın geleceğine sunduğunuz katkılar için teşekkür ederiz.İyi eğlenceler dilerim."ifadelerini kullandı.

Ardından sahneye çıkan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:" Her zaman eğitimin en değerli toplumsal kurum olduğuna inandık. Bu anlamda da okullarımıza destek sunduk,destek olmaya devam ediyoruz.Değerli velilerimizin eğitime verdiği bu desteği gerçekten takdir ediyorum.Biz çocuklar adına buradayız."ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitime Destek İçin Dayanışma Gecesinde Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement