Eğitime Hayırsever Katkısı - Son Dakika
Yerel

Eğitime Hayırsever Katkısı

Eğitime Hayırsever Katkısı

Suşehri ilçesinde, yapımı hayırseverler tarafından üstlenilen kız öğrenci yurdunun temeli atıldı."Kerime Şahlanoğlu Kız Yurdu" adı verilecek olan ve Vadi Eğitim ve Kültür Yardım Derneği bünyesinde inşa edilecek 60 öğrenci kapasiteli yurdun temeli...

10.06.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesinde, yapımı hayırseverler tarafından üstlenilen kız öğrenci yurdunun temeli atıldı.

"Kerime Şahlanoğlu Kız Yurdu" adı verilecek olan ve Vadi Eğitim ve Kültür Yardım Derneği bünyesinde inşa edilecek 60 öğrenci kapasiteli yurdun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törende konuşan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Bizim medeniyetimiz vakıf medeniyeti birçok hizmetin vakıflar ve hayırsever insanlarımız vasıtasıyla geçmişten günümüze hep yürütüldüğü gibi bundan sonrada yürütüleceğine inanıyorum" dedi.

1,5 yaşında babasını kaybettiğini, annesi ve ağabeyleri tarafından büyütüldüğünü söyleyen hayırsever İş Adamı Sinan Şahlanoğlu, "Okuduk, büyüdük belirli bir seviyede iş adamı olduk. Öncelikle de bu devrede bize emeği geçen Sayın Azimet Şahlanoğlu ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Çünkü bir insan büyürken evladını onların bir yerlerde olmalarını güzel şeyler yapmalarını hürmetlerini görmek ister. Ağabeyim de bugünü gördüğü için kendimi ayrıca mutlu hissediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek kız yurdunun temeli atıldı. Temel atma törenine Suşehri Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, iş adamı Mahmut Bilgili, iş adamı Hüseyin Yıldız, iş adamı Azimet Şahlanoğlu, Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve çok sayıda davetli katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitime Hayırsever Katkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement