"Eğitimin Hünerli Elleri" Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

"Eğitimin Hünerli Elleri" Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

YEKÜV'ün, eğitimin gerekliliği konusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği "EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ" Ulusal Fotoğraf Yarışması ödül töreni İş Sanat'da gerçekleşti.

31.10.2018 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl 25. yılını kutlayan YEKÜV'ün, gençlerin eğitsel, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği "EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ" Ulusal Fotoğraf Yarışması'na ilgi büyüktü. Dijital ve renkli fotoğraf kategorisi kapsamında amatör ve profesyonel olarak fotoğrafa meraklı tüm yaş grubuna yönelik gerçekleşen fotoğraf yarışmasında birinciliği Berna İKİZ, ikinciliği Osman Berker Gümüş.ve üçüncülüğü ise Hakan Yaralı aldı. "EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ" Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın seçici kurulunda fotoğraf dünyasının ünlü sanatçıları Ersin Alok, Güler Ertan, Halim Kulaksız, İbrahim Göksungur, Ibrahim Zaman, İzzet Keribar ve Nadir Ede yer aldı.

Fotoğraf sanatının gücünden yararlanarak, eğitimin gerekliliği konusunda toplumda farkındalık yaratmayı hedeflediklerini ifade eden YEKÜV Başkanı Işın Özdemir, " En temel insan hakkı olan eğitim hakkından yararlanmayan tek çocuğumuz kalmasın diye çeyrek asırdır büyük bir özveriyle çalıştık ve karşılıksız eğitim burslarımız ile eğitimlerine devam edebilen on binlerce çocuk ve gencimiz; adımızı taşıyan Milli Eğitim Bakanlığına armağan ettiğimiz ortaokulumuz; kız öğrenci yurtlarımız; Umut Kızlar, Anadolu'ya Armağan, Desteğim Sensin gibi gerçekleştirdiğimiz sayısız proje ile yüzbinlerce insanın eğitimine katkı sunduk. Cehaletle yoksuluğun kesiştiği dar dönemeçten demokrasi, insan hakları, uzlaşma kültürü, sanat, spor gibi gelişimi destekleyen olguların geçemeyeceğine inandığımız için eğitimin her kademesinde yürüttüğümüz çalışmalara devam ediyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne, "Eğitim ve Kültürü" bir bütün olarak ele aldık, gençlerimizin akademik gelişimi kadar sosyal ve kültürel yönden de gelişmelerine destek olduk, olmaya devam ediyoruz. Her geçen gün sayıları artan başarılı, paylaşımcı, onurlu YEKÜV gençlerinin kaliteli eğitim alabilmelerini sağlamak, içlerindeki cevheri ortaya çıkarmak ve ülkenin yararına kullanmalarına olanak yaratmak için verdiğimiz çabayı bu yıl "EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması ile taçlandırdık. Bu çalışmada emeğe geçen herkese teşekkür ederiz " dedi.

"EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ" Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda ödül ve sergileme hakkı kazanan eserler, YEKÜV tarafından kitap haline getirilecek. "EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ" Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda yer alan eserler 23 – 28 Kasım tarihleri arasında Ataköy Yunus Emre Salonunda ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Eğitimin Hünerli Elleri' Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement