Eğitimli Köpeklere Bocuk Bayramında Gösteri Yaptırıldı - Son Dakika
Güncel

Eğitimli Köpeklere Bocuk Bayramında Gösteri Yaptırıldı

Eğitimli Köpeklere Bocuk Bayramında Gösteri Yaptırıldı

NEVŞEHİR'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı At- Köpek Eğitimi ve Meslek Edindirme Kurs Merkez Komutanlığı'nda (JAKEM) yetiştirilen köpeklere gösteri yaptırıldı.

23.04.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVŞEHİR'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı At- Köpek Eğitimi ve Meslek Edindirme Kurs Merkez Komutanlığı'nda (JAKEM) yetiştirilen köpeklere gösteri yaptırıldı. Kutlama programına ERASMUS programı kapsamında Nevşehir'de bulunan Yunan, İtalyan, İngiliz ve Polonyalı öğrencilerde katıldı. Konuk öğrenciler ülkelerine ait danslardan örnekler sundu ve futbol gösterisi yaptı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nevşehir'de de coşkuyla kutlandı. Nevşehir'deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği ilk olarak Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek tarafından çelenk konulmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından başlayan törenlere daha sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda devam edildi.

Buradaki törende ilk olarak Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya ve Belediye Başkanı Hasan Ünver, törenlere katılan çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Tören sunuculuğunu Özel bir İlkokulun 4. sınıf öğrencileri Efe Kahveci ve Elif Azra Bilek'in yaptığı kutlama törenlerinde ilk olarak başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Anaokulu öğrencilerinin yaptığı yer hareketleri beğenildi. Yer hareketlerinde 4 yaşındaki Serra Açıkgöz, yaptığı birbirinden güzel hareketlerle izleyicilerden bol alkış aldı. Öğrencilerinin halk oyunları gösterisi de törene katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı At-Köpek Eğitimi ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi Komutanlığı (JAKEM) de eğitilen çeşitli ırklardaki köpeklerin, köpek itaat eğitimi ve engel aşılması gösterisi büyük ilgi gördü. Kutlamalarda ayrıca öğrenciler arasında çuvalla yürüme yarışı da yapıldı.

Kutlamalarının sonunda okullar arasında düzenlenen çeşitli sportif karşılaşmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler tarafından verildi. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitimli Köpeklere Bocuk Bayramında Gösteri Yaptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement