Ego'dan "Psikolojim Bozuldu" Diyen Şoför ile İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Ego'dan "Psikolojim Bozuldu" Diyen Şoför ile İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Karapürçek-Ulus arasında toplu taşıma hizmeti veren EGO otobüsünü kullanan M.A.K isimli şoförün yolcuları “Psikolojim bozuldu” diyerek araçtan indirmesiyle ilgili açıklama yaptı.

31.05.2017 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Karapürçek- Ulus arasında toplu taşıma hizmeti veren EGO otobüsünü kullanan M.A.K isimli şoförün yolcuları "Psikolojim bozuldu" diyerek araçtan indirmesiyle ilgili açıklama yaptı.

EGO tarafından yapılan açıklamada, 30 Mayıs Salı günü yaşanan olayda bir yolcunun olumsuz davranışlarıyla şoförü rahatsız etmesi sonucunda otobüs şoförü M.A.K'nın rahatsızlandığı belirtilerek, diğer yolcuların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için bir başka araca geçmelerini istediği ifade edildi. EGO'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"30 Mayıs 2017 tarihinde 312 hat nolu 'Karapürçek-Ulus' aracını kullanan M.A.K. adlı EGO şoförü, 30032 nolu Anafartalar Çarşısı durağına yanaştığı sırada aynı durakta önündeki bir başka aracımızdan engelli bir yolcumuz indiği için durağa tam yanaşamamıştır. Bu arada inişler için de durum müsait olunca içerideki yolcuların daha fazla beklememesi için iniş kapılarını açarak yolcuları indirmiştir. Daha sonra önündeki aracın hareket etmesi ile durağa yanaşarak, binmek isteyen yolcular için ön kapıyı açmış ve yolcular araca binmiştir. O esnada bir yolcumuz kapıyı niçin daha erken açmadığını sorunca şoför, 'durağa tam yanaşamadığı için kapıyı açmadığını' ifade etmiştir. Bunun üzerine yolcu şoförümüze bağırarak, 'seni şikayet edeceğim' diye cep telefonu ile konuşmuş, daha sonra yolculuk devam ederken de cep telefonuna kayıt yapmış ve davranışlarıyla şoförümüzü rahatsız etmeye devam etmiştir. Bunun üzerine şoför de rahatsızlanmış ve içerideki yolcuların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için bir başka araca geçmelerini istemiştir. Kendisinin de morali bozulduğu için hastaneye gitmiştir. İdarece de bu personelimizin dinlenmesi ve moralinin düzelmesi için izin kullandırılması uygun görülmüştür" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ego'dan 'Psikolojim Bozuldu' Diyen Şoför ile İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement