Ehem Öğrenme Şenliklerinde 2. Gün Sahnede Çocuklar Vardı - Son Dakika
Yerel

Ehem Öğrenme Şenliklerinde 2. Gün Sahnede Çocuklar Vardı

Ehem Öğrenme Şenliklerinde 2. Gün Sahnede Çocuklar Vardı

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce her yıl geleneksel hale gelen Öğrenme Şenliklerinin 2. gününde çocuklar sahnenin tozunu attı.

08.05.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce her yıl geleneksel hale gelen Öğrenme Şenliklerinin 2. gününde çocuklar sahnenin tozunu attı. Çocukların hünerlerini sergiledikleri Öğrenme Şenliklerinin ikinci gününde Kaymakam Ali Sırmalı Uçaktan iner inmez ayağının tozuyla şenliklerin düzenlendiği salona gelmesi salonda alkışlarla karşılandı. Sunuculuğunu Şehit Hamdibey İlkokulu Müdiresi Nazan Özateş in yaptığı Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen şenliklerin ikinci günü yine salon doldu taştı. Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Başakanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı'nın mesajının okunmasının ardından başlayan kültür ve sanat gecesi Bağlama, Keman, Gitar dinletilerinin ardından sahne alan Çocuk Halk Oyunları gösterileri bol bol alkış aldı. Okullarda açılan halkoyunları kursları kursiyerlerinden oluşan gösteri ekipleri Şehit Hamdibey, Şehit Öğretmenler, Kızılkeçili, Cumhuriyet, İstiklal, Karagözoğlu İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda açılan Halk Oyunları kursu kursiyerlerinden oluşan dokuz ekip sahne alırken yetişkinler grubundan üç ekip sahne aldı. Şenlikleri ikinci gününde de salonu dolduran izleyici kitlesini hayran bırakırken Edremit'e kültür ve sanat dolu bir gece yaşattı. Şenlikte kursiyerler yıl boyu süren eğitimlerde öğrendikleri bilgi ve becerilerini sergilemenin haklı gururunu yaşarken kendilerine emek veren hocalarına ve hem bu eğitimlerin verilmesi hem de edindikleri becerilerin sergilenmesi için böylesi bir şenlik düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Merkez Müdürü İsmail Damar "Şükrü Tunar Kültür Merkezinde 5-6 Mayıs Geceleri gerçekleştirilen Öğrenme Şenliklerinde Müzik ve Gösteri Sanatları dallarında açılan kurslarımızda eğitim alan 28 ekip sahne almışlardır. Şenliğimize gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı sayın Kaymakamımız Ali Sırmalı başta olmak üzere ilçe protokolümüzün değerli mensuplarına, basın mensubu ve kuruluşlarına, anne ve babalara, uzak yakın demeden şenliğimize katılan, tüm katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı, idari personelimiz Zerrin Eğrioğlu, Hasan Çam, Ersan Özçelik, teknik masada Alan Şefimiz Alim Göktürk, sunumda Şehit Hamdibey İlkokulu Müdiresi Nazan Özateş, salonda görevli usta öğreticiler, yardımcı hizmetler sınıfı personelimize ve tüm emeği geçenlere şenliğimizde gösterdikleri titiz ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, gönüllü olarak gecede sahne alan tüm kursiyerlerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Özellikle merkezimizin ve hizmetlerimizin tanıtımında önemli bir yere sahip olan değerli basınımıza teşekkür ediyoruz. EHEM ailesi olarak mutluyuz" dedi.

Şenliklerin ikinci gününe Kaymakam Ali Sırmalı ve eşleri Nuray Sırmalı, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı, Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Durgut, Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya ve Eşleri, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Sor Müdürü Fethi Bilge, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, Ak Parti Havran İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Aydemir, Okul Müdürleri ile çok sayıda izleyici katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ehem Öğrenme Şenliklerinde 2. Gün Sahnede Çocuklar Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement