Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Çerkezköy İlçesi'nde, piknikten dönen ehliyetsiz sürücü Filiz Deniz yönetimindeki hafif ticari araç, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen çimento tankerinin altına girdi.

25.04.2011 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde, piknikten dönen ehliyetsiz sürücü Filiz Deniz yönetimindeki hafif ticari araç, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen çimento tankerinin altına girdi. Kazada sürücü Filiz Deniz sıkıştığı yerde ölürken, araçta bulunan eşi Murat Deniz ile tanker sürücüsü Fahri Diner ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çorlu İlçesi'ndeki bir fabrika işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Murat Deniz ile eşi 29 yaşındaki Filiz Deniz, dün piknik yapmak için kendilerine ait 59 ZF 644 plakalı hafif ticari araçla Saray İlçesi'ne gitti. Akşam saatlerine kadar Saray ormanlık alanında piknik yapan çift, daha sonra evlerine dönmek için yola çıktı. Otomobili kullanan Murat Deniz, Büyükyoncalı Beldesi'ne geldiklerinde aracı kullanması için ehliyetsiz olan eşi Filiz Deniz'e verdi.

ARAÇTAN 1. 5 SAATTE ÇIKARILDI

İddiaya göre Filiz Deniz, Yeniköy Beldesi yakınlarında yönetimindeki hafif ticari araçla hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen 47 yaşındaki Fahri Diner yönetimindeki 34 AC 9126 plakalı çimento tankeri ile çarpıştı. Kazada, sürücü Filiz Deniz araçta sıkışarak feci şekilde can verdi. Yanında bulunan eşi Murat Deniz ile tanker sürücüsü Fahri Diner ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Araçta sıkışan Filiz Deniz'in cesedinin çıkarılması için itfaiyenin kaza kırım ekibine haber verildi. Yaklaşık 1. 5 saat süren çalışmanın ardından Deniz'in cesedi sıkıştığı yerden çıkarılarak Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. - Tekirdağ/ Çerkezköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement