Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile sözleşme imzaladı

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Bursaspor'dan Ali Akman ile bugünden geçerli olmak üzere 2025 yılına kadar sözleşme imzaladığını sosyal medyadan duyurdu. Akman, Bursaspor'la karşılıklı anlaşarak sözleşmesini 2 Mart'ta feshetmişti. Genç futbolcu, Eintracht Frankfurt formasını 2021/22 sezonundan itibaren giyebilecek.

08.03.2021 23:31  Güncelleme: 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile bugünden geçerli olmak üzere 2025 yılına kadar sözleşme imzaladığını duyurdu.

2021/22 SEZONUNDAN İTİBAREN OYNAYABİLECEK

Kulüpten yapılan açıklamada, Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Ali Akman'ın Almanya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçtiği ve Eintracht Frankfurt ile bugünden geçerli olmak üzere 2025 yılına kadar anlaşmaya vardığı belirtildi. Ali Akman, yeni tip koronavirüs zorunlu karantina süresinin dolmasının ardından yeni takımıyla antrenmanlara başlayacak. Eintracht Frankfurt formasını ise 2021/22 sezonundan itibaren giyebilecek.

Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile sözleşme imzaladı

18 MAÇTA 10 GOL ATTI

Ali Akman, Eintracht Frankfurt ile 1 Şubat'ta transferi konusunda anlaşmış ve gelecek sezondan geçerli olmak üzere sözleşme imzalamıştı. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'a dönmesinin ardından 18 yaşındaki oyuncu, kulübüyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini 2 Mart'ta feshetmişti. Son dönemin başarılı genç yetenekleri arasında gösterilen Ali Akman, bu sezon 18 lig maçında 10 kez ağları sarstı.

Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile sözleşme imzaladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ABDULKERİM KAYA: maşallah. Rabbim başarılar nasip etsin 10 5 Yanıtla
  • ahmet: daha pişmeden gittin inşallah başarılı olursun 3 3 Yanıtla

Advertisement