Ek Bilgilerle Yeniden) - Minibüs Şoförlerinden Para Toplama Operasyonunda 10 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Ek Bilgilerle Yeniden) - Minibüs Şoförlerinden Para Toplama Operasyonunda 10 Tutuklama

PENDİK hattında "Kahyalık adı altında minibüs şoförlerinden zorla para aldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 27 kişiden 10'u tutuklandı.

18.09.2018 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KADIKÖY-PENDİK hattında "Kahyalık adı altında minibüs şoförlerinden zorla para aldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 27 kişiden 10'u tutuklandı.

Kadıköy- Pendik hattında "kahyalık" adı altında minibüs şoförlerinden zorla para toplayan liderliğini V.A'nın yaptığı 'Açıkgözler' olarak bilinen gruba yönelik operasyonda şebeke lideri V.A. ve kardeşi H.A.'nın da aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 27 kişiden 3'ü emniyet sorgularının ardından serbest bırakılırken 24'ü adliyeye sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcı, ifadelerini aldığı şüphelilerden 4'ünün serbest bırakılmasına karar verdi. Savcı, 10'unun adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılması, 10 şüphelinin de "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ve "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma" suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

10 KİŞİ TUTUKLANDI

10 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulayan mahkeme, 10 şüphelinin de sevk edildikleri maddeler kapsamında tutuklanmasına karar verdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek Bilgilerle Yeniden) - Minibüs Şoförlerinden Para Toplama Operasyonunda 10 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü
    09:41 Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü

    Antalya'da Türk Kızılay'ın bulunduğu binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının klimadan çıktığı ve maddi hasara neden olduğu belirlendi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırmaya devam ediyor.

  • Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor
    09:40 Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor

    Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Sülecik Köyü başta olmak üzere civar köylerde aç kalan kurtların köylere inip hayvanları telef etmesi üzerine köylüler silahlanarak kurt nöbeti tutmaya başladı. Kurtların köye girişi güvenlik kamerasına yansıdı. Sürülerine saldıran kurtlara engel olmak için av tüfeğiyle nöbet tutan köylüler, yetkililerden yardım talep ediyor.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Coşkusu
    09:40 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Coşkusu

    Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda stantlar açılırken Adanalılar kendini karnaval alanına attı. Karnavala yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin katılması beklenirken, esnafa da can suyu olması bekleniyor. Vatandaşlar stantları gezip hatıra fotoğrafı çekildi. Kebapçı ve dönerci esnafları yoğunluktan memnun olduklarını belirtti. Karnaval dolu dolu geçiyor ve herkesi bekliyoruz.

  • İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı
    09:39 İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı

    MİT'in koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından gerçekleştirilen operasyonda geçmiş dönemde DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı.

  • DHKP-C Sorumlusu Fehmi Oral Meşe Yakalandı
    09:37 DHKP-C Sorumlusu Fehmi Oral Meşe Yakalandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe'yi yakaladı. Operasyon, MİT'in koordinasyonunda gerçekleştirildi ve Meşe, örgütün silahlı eylemlerine katıldığı gerekçesiyle aranıyordu.

  • Çameli Belediyesi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:36 Çameli Belediyesi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çameli Belediyesi Konferans Salonu'nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında, Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Arslan, 'Çameli'mizi ileriye götürmek için yapacak olduğumuz çalışmalarda gösterecek oldukları emekler için şimdiden teşekkür ederiz' dedi.

  • Melikgazi Belediyesi Salon Sporları Merkezi Projesi
    09:36 Melikgazi Belediyesi Salon Sporları Merkezi Projesi

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Salon Sporları Merkezi projesi ile sporu ve sporcuyu destekleyecek bir projeye daha imza atıyor. Proje sayesinde spor kulüpleri yer aramak zorunda kalmayacak ve gençlerin sağlıklı bir ortamda spor yapmaları sağlanacak.

  • Birlikte büyüyen koyun ile köpeğin kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunları izleyenleri gülümsetti
    09:35 Birlikte büyüyen koyun ile köpeğin kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunları izleyenleri gülümsetti

    Gümüşhane'de yaşayan Adil Bilgin'in 'Pamuk' isimli koyunu ve 'Boncuk' isimli köpeğinin kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunları izleyenleri gülümsetti. Birlikte büyüyen ve her anı birlikte paylaşan koyun ile köpeğin birbirleriyle oyunları ise kıyasıya mücadeleye sahne olurken, koyunun köpeği uzaklaştırma çabası izleyenleri gülümsetti. Adil Bilgin, hayvanların birbirlerine çok yakın olduğunu ve birlikte büyüdükleri için bambaşka bir güzellikleri olduğunu belirtti.

  • Harmancık Belediyesi, kırsal mahallelerden gelen kadınlara hizmet verecek
    09:33 Harmancık Belediyesi, kırsal mahallelerden gelen kadınlara hizmet verecek

    Bursa'nın Harmancık ilçesinde bulunan belediyeye ait kafeterya, çarşamba günleri kırsal mahallelerden pazar alışverişi için gelen kadınlara hizmet sunacak. Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, Çardı Mahfel Kafeteryası'nın çarşamba günleri kadınlara ücretsiz çay servisiyle hizmet vereceğini duyurdu.

  • 27 yıllık harik ustasından alternatif üretim
    09:32 27 yıllık harik ustasından alternatif üretim

    Bitlis'te 27 yıldır harik sanatıyla uğraşan Haydar Yılmaz, büyük boy hariklere alternatif olarak süs eşyası ve hediyelik mini harik üretimi yapıyor. Yıllardır bu sanatı yaşatmak için mücadele veren Yılmaz, destek bulamadığını belirtiyor. Mini hariklerin piyasasını oluşturmayı hedefleyen Yılmaz, bu sayede atölyesinde istihdam sağlamayı amaçlıyor.


Advertisement