Cihangir'de Alkol Yüzünden Saldırıya Uğrayan Koreli Dükkanına Kilit Vurdu - Son Dakika
Güncel

Cihangir'de Alkol Yüzünden Saldırıya Uğrayan Koreli Dükkanına Kilit Vurdu

Cihangir\'de Alkol Yüzünden Saldırıya Uğrayan Koreli Dükkanına Kilit Vurdu

Cihangir'de İngiliz müzik grubu Radiohead'in yeni albümünün dinleti etkinliğine düzenlenen saldırıda darp edilen Koreli Seogu Lee, bugün dükkanına kilit vurdu.

18.06.2016 11:07  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Firuzağa'daki bir plakçıda akşam saatlerinde 'Radiohead' grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için bir araya gelenler, biranda içeri giren bir grubun saldırısına uğradı. Dışarıdan gelenlerin darp ettiği katılımcılar plakçıdan ayrıldı.


DÜKKANA KİLİT VURDU

Bir yıldan beri plakçıyı işleten Koreli Seogu Lee, bugün sabah saatlerinde geldiği dükkanını kısa süre sonra kapatarak ayrıldı. Bu sırada gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan Lee, İngilizce "lütfen yapmayın" diyerek ağlamaya başladı. Açıklama yapmayan Seogu Lee, sokaktan ayrıldı.

"MÜZİK HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"

Playtusu sitesinin haberine göre, dükkanın sahibi Seogu Lee de olay sırasında tartaklandı. Olay sırasında başka bir Koreli de saldırganlar tarafından dövüldü. Seogu Lee Bant Mag'e verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "Müzik her şeyden önce gelir. Dükkanı hazırlarken aklımda olan şey buydu."

DÜKKAN SAHİBİ TAHLİYE EDİLMESİNİ İSTEDİ

Dükkanın sahibi olduğunu söyleyen Haydar Tekin de "Akşam bazı olaylar olmuş. Biz de dükkanın tahliye edilmesini istedik" dedi.

Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında henüz kimsenin gözaltına alınmadığı öğrenildi.

ÜLKÜCÜLER DE KORELİLERİ DÖVMÜŞTÜ

Geçen sene Ülkü Ocakları İstanbul'da Çin'in Doğu Türkistan'daki siyasetini protesto etmek için toplanmış ardından Sultanahmet'te daha sonra Koreli oldukları ortaya çıkan bir grubu yine Ramazan ayında Çinli sanarak dövmüşlerdi.

Saldırıya uğrayan ve dükkanı zarar gören Koreli vatandaş gözyaşlarına hakim olamadı;

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cihangir'de Alkol Yüzünden Saldırıya Uğrayan Koreli Dükkanına Kilit Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • deli tahir: Rus konsolosluğu diye hollanda konsolosluğuna yumurta atan salaklardır yine bu salaklar sultanahmette çinli diye korelileri dövmüştü,içki içmezler ama kuruyu çekerler bizide rezil eder böyle cahil asalaklar 35 3 Yanıtla
  • Space: Sen çekik gözlü diye önüne gelene saldır. Siz imsanmısınız be Allah belanızı versin. 24 6 Yanıtla
  • LGBTİ: Sizin ahlakınız batsın ya! Sonra IŞİD müslüman değil derler. Tiksindik artık tiksindik! 11 10 Yanıtla
  • nugat: yobazlar zihinlerini ahırda saman yiyerek geliştirmişler 12 9 Yanıtla
  • Carsambali: Bunu yapan yobazlari iyi bi dòvecen pislikler 12 8 Yanıtla
  • MU-AY: BANANE. SENİN. ORUCUNDAN. 12 8 Yanıtla
  • serkan: bak ben dinimi değiştirdim rahat ettim hatta iki defa ama bir türlü karar veremedim 10 10 Yanıtla
  • pars: yanlız haberin bir bölümüne çok takıldım geçen sene ramazanda da ülkücüler korelileri dömüştü yazmışsınız il başkanının açıklama yaptığını o grubun ülkücü camiadan olmadığını söylemişti kaçırmışsınız herkes ülkücüyüm vatan millet seviyorum der ama siz bu durumu ülkücülere bağlayamazsınız mantık çerçevesi dışında bir haber bu saçmalık yapmaya karalama kampanyası düzenlemeye hiç gerek yok bu dayağıda atan bu haberi yapan şahsiyetsizler gibilerdir buda benim haberim 13 6 Yanıtla
  • Sait KARADAĞ: GAVURLAR DEFOLSUN ÜLKELERİNE GİTSİN. 0 12 Yanıtla
  • ZAF: EYYY SÜNNİ MÜSLÜMAN SAFKAN TÜRK GENÇLİĞİ... SENDEN FARKLI OLAN HERKESİ YOKEDİN... YIKIN... YAKIN... TALAN EDİN... ATALARINIZIN ŞANINA YAKIŞIR BARBARLIKLARI YAPIN... YAPIN Kİ SİZDE YOK OLASINIZ... İNSANLIK BİR UR GİBİ SİZİ ÇIKARIP CERAHATİNİZİ AKITACAK... 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement