Ek Görüntüyle Geniş Haber) - Arnavutköy'de Vahşet: Eşini ve Bebeğini Boğarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Ek Görüntüyle Geniş Haber) - Arnavutköy'de Vahşet: Eşini ve Bebeğini Boğarak Öldürdü

Arnavutköy'de kendisini jiletle kesip, şarj aleti kablosuyla intihar girişiminde bulunan bir kişi, karısı ve 2 yaşındaki kızını boğarak öldürdü.

20.06.2018 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de kendisini jiletle kesip, şarj aleti kablosuyla intihar girişiminde bulunan bir kişi,  karısı  ve 2 yaşındaki kızını boğarak öldürdü.

Olay sabah saatlerinde İmrahor Mahallesi İncirliova Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mehdin Elgün, intihar girişiminde bulundu. Elgün, kendini jiletle kesip ve ardından şarj aletinin kablosuyla kendini asmak istedi. İntihar girişiminde başarılı olamayan Mehdin Elgün eşi Nurşen ve 2 yaşındaki kızı Ecrin'i boğarak öldürdü. Eşi ve kızını öldüren   Mehdin Elgün, 112'yi arayarak durumu haber verdi. Sağlık ekiplerinin gelmesini beklemeyen Elgün kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

HASTANEDE GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve kızının hayatını kaybettiğini belirledi. Mehdin Elgün hastaneye giden polis ekiplerince gözaltına alındı. Durumu iyi olan baba buradaki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bina içinde incelemelerde bulunurken, haberi duyan yakınları apartman önüne geldi. Anne ve küçük kızın cenazesi ilk olarak Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna daha sonra ise Adli Tıp Morguna götürüldü.

"BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMEZDİK"

Yaşanan olayı anlatan bir yakını, "Sebebini bilmiyoruz. Baş sağlığı dilemeye geldik. Hepsini tanıyoruz. Hayatta böyle bir  şey beklemezsin, melek gibi bir çocuktu. Eliyle boğduğunu duyduk" diye konuştu. Elgün ailesinin bir komşusu ise, "Sabah ses  duymadık, daha önce de öyle kavga ettiklerini duymadık" diye konuştu. Ailenin bir başka yakını ise Mehdin Elgün'ün uyuşturucu etkisinde olabileceğini ve daha önce de ara ara kullandığı iddiasında bulundu.

BASIN MENSUPLARINA TAŞLI SALDIRI

Yaşanan olay haberleştirmek için olay yerine giden basın mensupları röportaj yaptığı sırada saldırıya uğradı. Apartman önünden koşarak gelen ailenin bazı yakınları basın araçlarına taş attı. Bazı araçların camları kırılırken, bir kişinin de kırılan camlardan dolayı eli kesildi.

Görüntü Dökümü

-----------

-Olay yerinen görüntü

-Binadan görüntü

-Polis ekiplerinden görüntü

-Hastaneden görüntü

-Yakınları ve komşuları ile röportaj

-Saldırıya uğrayan basın mensuplarının araçları

-Diğer detaylar - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek Görüntüyle Geniş Haber) - Arnavutköy'de Vahşet: Eşini ve Bebeğini Boğarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun Emniyet Müdürlüğü Anaokulu Öğrencilerini Bilgilendirdi
    11:03 Samsun Emniyet Müdürlüğü Anaokulu Öğrencilerini Bilgilendirdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güvenli Mahallem ve Güvenli Eğitim Projesi kapsamında Atakum Küçük Kaşifler Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı gibi konularda bilgi verdi.

  • Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi
    11:02 Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi

    Osmaneli Belediyesi tarafından Ramazan ayının başından bu yana devam eden mahalle iftarları Haceloğlu Mahallesi'nde son buldu. İftar öncesi masaları tek tek dolaşıp genç, yaşlı herkesle bizzat görüşerek hoş sohbet içerisinde 'hayırlı ramazanlar' dileyen Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, yoğun ilgi ile karşılandı.

  • Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor
    11:00 Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çerçevesinde Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için Pazar günü sandık başına gidecek. Sakarya genelinde toplam 2 bin 639 sandıkta 796 bin 924 seçmen oy kullanacak.

  • Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada
    11:00 Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

    Küçükçekmece'de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü olay yerinden kaçtı ve polis ekipleri tarafından aranıyor.

  • Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı
    11:00 Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak, kasten öldürme ve yaralama gibi suçlardan hüküm giyenler bulunuyor. Zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    10:59 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, orucunu açan vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Daha sonra ise partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

  • Gebze'de Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı
    10:58 Gebze'de Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde park halinde olan ve bir anda hareket ederek içinden dumanların yükseldiği araç, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Olayda araçta ufak çaplı hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Jandarmadan yasaklı maddeye geçit yok: 1 kişi tutuklandı
    10:58 Jandarmadan yasaklı maddeye geçit yok: 1 kişi tutuklandı

    Tekirdağ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilerek gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 10 gram uyuşturucu, 7 adet sentetik hap ve diğer suç delilleri ele geçirildi.


Advertisement