Ekici: "Uyuşturucu Mahallelerimizin En Büyük Sorunu" - Son Dakika
Güncel

Ekici: "Uyuşturucu Mahallelerimizin En Büyük Sorunu"

Ekici: "Uyuşturucu Mahallelerimizin En Büyük Sorunu"

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici’yi ziyaret ederek mahallelerin sorunları dinledi.

06.10.2017 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici'yi ziyaret ederek mahallelerin sorunları dinledi. Ekici, uyuşturucunun mahallelerin en büyük sorunu olduğunu söyledi.

Yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, 125 bin nüfuslu Ünye'de 85 mahalle muhtarının olduğunu söyledi. Ekici, "Geçmiş yıllarda Ünye'de iki tane dernek vardı. 2014 yılında muhtar olduktan sonra ilçede iki tane muhtarlık olmasın diye tek çatı altında toplamak istedik. İki derneği daha sonra birleştirerek karma yönetimle beraber birleşme kararı aldık. Büyükşehir Yönetmenliği çıkınca 85 mahalle muhtarlığımız oluştu" dedi.

"Uyuşturucu mahallelerimizin en büyük sorunu"

Gençleri zehirleyen uyuşturucu hakkında sorunlarını olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Ekici, "Mahallelerimizde bulunan karanlık bölgelerde gençlerimiz uyuşturucu içiyor. Bu gibi yerlerden ailelerimiz geçemiyor. Karanlık ve tenha bölgelerde ışıklandırma sorunumuz var. Buna acil bir çözüm istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Güney'den "patpat" uyarısı

Patpatların tarım dışında kullanılmaması gerektiğini belirten Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, "Bilinçsizce kullanılan patpatların insanların hayatını son derecede tehlike oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle köy yollarında kullanılan patpatların en çok kazaya sebebiyet verdiğini vatandaşlarımızın bilmesi gerekir" şeklinde konuştu.

Ziyarete dernek üyeleri hazır bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekici: 'Uyuşturucu Mahallelerimizin En Büyük Sorunu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement