Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Şanlıurfaspor'a Destek - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Şanlıurfaspor'a Destek

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci\'den Şanlıurfaspor\'a Destek

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor'un kiralık oynatacağı iki futbolcunun maliyetlerini üstlendi.

06.08.2014 11:33  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa spor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ekrem Dağ ile 2 yıl, Trabzonspor'dan Abdulkadir Özdemir ile bir yıl kiralık olarak resmi sözleşme imzaladı.

Ekrem Dağ ve Abdulkadir Özdemir'in maliyetlerinin Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından karşılanması Şanlıurfaspor camiasında memnuniyet ile karşılandı.

Düzce Topuk Yaylası tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine ŞanlıurfasporKulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci,AS Başkan Nabi Kırmızı, Kulüp 2. Başkanları Aslan AkyürekHıdır Tepret ve Mehmet Çavuş, Futbol Şube Sorumluları FerudunGeçgel, Maruf Güneş, Nihat Kırmızı ve Alt Yapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Bahçıvan'ın yanı sıra futbolcular katıldı.

Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin futbolculara sponspor olarak büyük katkı sağlaması ve topuk yaylası ziyareti kulüp içerisinde çok büyük mutlulukla karşılanırken, Ekinci'nin bu davranışının spor kamuoyu tarafından örnek teşkil etmesi gerektiği belirtildi.

EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

ŞanlıurfasporKulüp Başkanı Fethi Şimşek imza sonrası yaptığı açıklamada, transferlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Futbolcu kardeşlerimize öncelikle Şanlıurfaspor'umuza hoşgeldiniz diyoruz. Bunlar ezeli Urfalı ezeli Urfasporlu. sayın belediye BaşkanımMehmet Ekincii'ye de öncelikle teşekkür ederiz. Eyyübiye belediye başkanının Şanlıurfaspor'a verdiği destek inşallah diğer belediyelerimizede örnek olur. Onlarında sözleri zaten bize var. Biz Urfa bir olduk beraber olduk. Anca beraber, kanca beraber başarıya doğru inşallah koşacağız. Ben artık Urfaspor'u PTT 1. Lig takımı olarak görmüyorum. Bir kaç dönüşümle ve bir kaç nokta vuruşla süper lig takımı olarak görüyorum. Takım artık değişmeyecek, hocasıyla beraber kalıcı bir şekilde devam edecek. İnşallah başarıdan başarıya koşacağız. Bu kardeşlerimiz zaten süper lig futbolcuları, süper ligde full oynamış isimler. Urfa'nın önü açık, Urfa gerçekten başarıyı hakediyor. Temsil gücü en yüksek kulüplerden birisiyiz. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra temsil gücü en yüksek kulübüz. Aidiyet duygusu en yüksek bir kulübüz. Allah hayırlı uğurlu etsin.Başkanımızada teşekkür ediyoruz. Zaten Ekrem Dağ'ın babası Ekrem'den söz almış. 'Gideceksin Urfaspor'u Şampiyon edeceksin, etmezsen Vay Haline!' demiş. Bir taraftan ben sıkıştıracağım, bir taraftan o sıkıştıracak" diye konuştu.

Adanaspor ile oynanan ve 2-2 biten hazırlık maçına da değinen başkan Şimşek, Tello'nun golünün harika olduğunu belirterek, "Duran toptan attığı golü tebrik ediyorum, çok güzel bir gol attı" diye konuştu.

EKİNCİ'DEN FLAŞ TRANSFERLER

Şanlıurfaspor bünyesine kattığı flaş transferlerin imza töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, kendilerinin Şanlıurfa'da bir ilçeden belediye başkanı seçildiğini ve Şanlıurfa'yı ülkenin en önemli marka şehri yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Ekinci konuşmasında "Bizler seçilmeden önce bu memlekete hizmet için söz vermiştik, hizmetlerimizi spor, sanat gibi platformlarda da sürdüreceğiz. Şanlıurfaspor şehrimizin en önemli marka değerlerinden Şanlıurfaspor'a hizmet etmek, bu şehre hatta bölgeye hizmet etmenin bir parçasıdır, her Urfalının bunu yapması gerekiyor.Bu tür davranışları kendimize görev olarak biliyoruz. Bu takım tüm Urfalıların ve hepimizin takımıdır" diye ifade etti.

Ekinci sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün bizde Topuk yaylasına geldik. Kamptaki Şanlıurfaspor'umuzu yöneticileri ve futbolcuları ziyaret ettik. Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin yoğun çalışması ile Ekrem ve Abdulkadir kardeşimizi kazandırdık. Onlarada Urfaspor ailesine hoşgeldin diyoruz. İnşallah gösterecekleri performansla Süper Lige doğru bir ilerleme olacak. Tabi Urfasporbir milyon 800 bin nüfuslu Urfa'nın ortak değeri. Bu ortak değer hepimizin sahip çıkması gerekir. Bizde Eyyübiye belediyesi olarak elimizden gelen desteği, şahıs olarakta Mehmet Ekinci elimden gelen desteği yapacağım"

TEPRET: HER İKİ TARAFADA HAYIRLI OLSUN

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Hıdır Faruk Teprep ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin takıma yaptığı Abdulkadir Özdemir ve Ekrem Dağ transferleri için kendisine teşekkür etiğini belirterek, "Bu bir ilk adımdır, inşallah Haliliye'denKaraköprü'den ve özellikle Büyükşehir Belediyemizden büyük destekler alacağımızı umuyoruz" şeklinde konuştu.

AKYÜREK: TRANSFER KOMİTESİNİ KUTLUYORUM"

Şanlıurfaspor'un bir diğer 2. Başkanı Aslan Akyürek ise "Yapılan transferlerde emeği geçen tüm yönetim kurulunu kutluyorum. İnşallah bu iki futbolcu bize hayırlı olur. Ekrem'in bana söylediği bir şey var. Kendisi Mardinlidir, bu bölgenin çocuğudur. Kendisi bize 'Ben buraya hizmet etmeye geldim, Şanlıurfaspor'u lige çıkaracağız' kendisinin baba tavsiyesidir aynı zamanda. İnşallah bu dedikleri sezon sonunda gerçekleşir.

Burada özellikle Mehmet Ekinci kardeşime sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisinin takıma büyük katkısı olmuştur" dedi.

DAĞ: "BURASI BİZİM TOPRAKLAR"

Sarı Yeşilli ekibin yeni transferi Ekrem Dağ da, Urfa'nın kendi toprakları olduğunu belirtirken, "Ben başkanlarıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bana Süper Lig'dende teklif geldi ama Urfa'dan bana telefon gelince burayı tercih ettim. Bende Mardinliyim, burası bizim topraklar. Babamında isteği doğrultusunda Urfaspor'u tercih ettim. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur" dedi.

Son olarak Şanlıurfaspor'un bu sezon Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı üçüncü isim olan Abdulkadir Özdemir ise "Buraya başarı için geldim. Hem bizim hemde Şanlıuırfaspor'un önemli hedefleri var. İnşallah bu hedefler doğrultusunda hep birlikte başarıya ulaşırız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Şanlıurfaspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement