Ekinci Gümrükhan Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yaşam

Ekinci Gümrükhan Esnafıyla Bir Araya Geldi

Ekinci Gümrükhan Esnafıyla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gümrükhan esnafıyla bir araya gelip, yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

11.03.2018 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gümrükhan esnafıyla bir araya gelip, yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ekinci, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde son olarak Gümrükhan esnafını ağırlayan Ekinci, yapılacak çalışlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra esnafla da bir araya gelen Ekinci, Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağı'nda Gümrükhan esnafını ağırladı. Toplantıda, belediyenin yaptığı çalışmalar ve Gümrükhan'da yapılması planlanan çalışmalarla konuşan Ekinci, "Esnafımızın ve şehrimizin faydasına olacak çalışmalarda fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi.

Tarihi Gümrühan'ın geliştirilmesiyle ilgili görüş alışverişi yapıldı

Ekinci, esnafın faydasına olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarını ifade ederek, "Bugün sizlerle bir araya gelmemizin sebebi hem belediye olarak yaptığımız çalışmalar hakkında sizlere bilgi vermek hem de Gümrükhan'la ilgili sizlerin düşüncesini almak. Yaptığımız ziyaretlerde bazı esnaf kardeşlerimizin alanla ilgili talep ve düşünceleri vardı. Bizler de tek sesten ziyade tüm esnafla bir araya gelip alanla ilgili yapılacak çalışmada fikir alışverişinde bulunmak istedik. Sizlerin görüşlerini almak istedik. Eyyübiye bir çok tarihi alanı bünyesinde barındıran ilçemizdir. Dolaysıyla ilçemizin ve esnafımızın her alanda gelişmesi, büyümesi için bizler de yerel yöneticiler olarak her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ekinci Gümrükhan Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement