Ekinci, Rehber Öğretmenler İle Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Ekinci, Rehber Öğretmenler İle Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Ekinci, Rehber Öğretmenler İle Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi münasebeti ile Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü il genelindeki rehber öğretmenler ile yılsonu değerlendirme toplantısı yaptı.

25.06.2013 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Atatürk Lisesi Pansiyonu'nda Rehber Öğretmenler ile gerçekleştirilen Yılsonu değerlendirme toplantısına Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Durak ve Yusuf Tüfekçi, Şube Müdürü Ahmet Sinan Ecer, okul müdürü ve tüm il geneli rehber öğretmenler katıldı.

Rehber öğretmenler ile bir araya gelen ve yılsonu değerlendirmesini yapan Ekinci, "Yıl boyunca yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Rehberlik işi sanıldığı kadar kolay olmayan bir meslektir. İlimizde birçok alanda güzel gelişmeler olduğu aşikârdır. Okullarımızın ve öğrencilerimizin sınavlardaki başarılarını hep beraber görmekteyiz. Bu başarıların elde edilmesinde şüphesiz sizlerin de katkısı bulunmaktadır. Zaman zaman mesleğiniz ile ilgili bir takım problemler ile karşılaşabilirsiniz. Bu sizleri yıldırmasın. Yaptığınız çalışmalardan memnunuz. Bunu devam ettirmenizi diliyorum." diyerek konuştu.

Konu ile ilgili konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak, "İlimizde rehber öğretmen bazında ihtiyacımız var. Ama mevcut kadromuz yaptığı çalışmaları ile bu açığı kapatmaya çalışmaktadırlar. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Tabii her meslekte olduğu gibi bazı sıkıntılar ve zorluklar olacaktır. Rehber öğretmen okulda olmazsa olmazlardandır. Öğrenciye yapılan rehberlik onun okula, derslere ve sınavlara olan motivasyonunu arttırmaktadır. Türkiye geneli yapılan sınavlardaki ilk ona giren iller ile kendimizi kıyasladığımız zaman bir rehber öğretmene ilimizde daha fazla öğrenci düşmektedir. Rehber öğretmen ve rehberlik arttıkça motivasyon ve başarı da artmaktadır. Temennim ilimizdeki kazanılan başarının ve ivmenin artmasıdır." dedi.

Programda rehber öğretmenlere hazırlanan sunum izletildi. Sonrasında ise rehber öğretmenler ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekinci, Rehber Öğretmenler İle Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement