Ekipler, "Bu Yolda Birlikteyiz" Dediler, 179 Sürücüye 24 Bin TL Para Cezası Kestiler - Son Dakika
3.Sayfa

Ekipler, "Bu Yolda Birlikteyiz" Dediler, 179 Sürücüye 24 Bin TL Para Cezası Kestiler

Ekipler, "Bu Yolda Birlikteyiz" Dediler, 179 Sürücüye 24 Bin TL Para Cezası Kestiler

"Bu Yolda Hep Birlikteyiz" projesi kapsamında Kocaeli’de güvenlik birimleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde 179 sürücüye 24 bin 31 TL para cezası kesildi.

03.10.2018 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bu Yolda Hep Birlikteyiz" projesi kapsamında Kocaeli'de güvenlik birimleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde 179 sürücüye 24 bin 31 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgilere göre, 26 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından kentin çeşitli yerlerinde trafik denetimleri gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan "Bu Yolda Hep Birlikteyiz" projesi çerçevesinde yapılan uygulamada trafikte diğer sürücüleri tehlikeye düşürebilecek hareketlerde bulunan, araç kullanırken aynı zamanda telefon kullanan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere ceza kesildi.

"179 sürücüye 24 bin TL ceza"

Denetimlerde araç kullanırken telefon kullanan 29 sürücüye 3 bin 132 TL, trafikte makas atan 37 sürücüye 8 bin 695 TL, emniyet kemeri takmayan 113 sürücüye 12 bin 204 TL para cezası kesildi. Toplamda 179 sürücüye 24 bin 31 TL para cezası uygulandı.

"Sevdiklerinizi kaybetmemek için kurallara uyun"

Öte yandan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan "Bu Yolda Hep Birlikteyiz" projesi hakkında bilgi verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı tüm birimlere trafik cezası kesme yetkisinin verildiğinin altını çizen Soylu, araç kullanırken cep telefonu ile görüşmek, trafikte makas atmak ve emniyet kemeri takmamanın suç olduğunu belirtti. Aksoy, "Önlenebilir kayıpların acısını ve üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Bu nedenle emniyet kemeri takmak, ayağınızı gazdan çekerek kurallara uymak ve cep telefonunuzu kapatmak meydana gelecek kazaları önleyecektir. Kendi güvenliğiniz adına ve sevdiklerinizi kaybetmemeniz için trafik kurallarına uyulmasını, sürücülerin daha duyarlı olmalarını istiyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ekipler, 'Bu Yolda Birlikteyiz' Dediler, 179 Sürücüye 24 Bin TL Para Cezası Kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı
    10:12 Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, Y.Y. yönetimindeki otomobil ile A.E.'nin kullandığı tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada sürücü ve 14 yaşındaki yeğeni A.E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı
    10:11 Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 20 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli, JASAT ekiplerince yakalandı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahıs, Dereağzı Mahallesi'nde gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    10:10 Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucu alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan rapor sonucunda belirlenecek. Soruşturma başlatıldı.

  • Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı
    10:08 Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde mahkeme süreci tamamlanan 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı
    10:08 Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı
    10:06 Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı

    Çorum'un İskilip ilçesinde Kurusaray köyünde bir kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Emrah K'ye tüfekle ateş eden saldırgan kaçtı. Yaralı, hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı
    10:06 İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz ettiği öne sürülen T.A. (49), polis tarafından gözaltına alındı. İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada
    10:03 Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan bir vatandaş, elini gaz pedalında unutunca motosikletle birlikte dükkana daldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı ve şans eseri yaralanan olmadı.

  • Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor
    10:01 Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü belirtilirken, her ikisine de ulaşılamadığı bildirildi. Ailesi ve arkadaşları sosyal medyadan yardım çağrısı yaparken, polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

  • Aydın'da 'Huzur ve Güven' operasyonunda 21 şüpheli yakalandı
    10:00 Aydın'da 'Huzur ve Güven' operasyonunda 21 şüpheli yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Huzur ve Güven' operasyonunda 21 şüpheli yakalandı. 28 Mart 2024 tarihinde 3 aşamalı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 5 bin 735 kişi sorgulanırken, aranan 21 şahıs da yakalandı. Denetimler sırasında birçok umuma açık yer, AVM, devremülk, metruk bina, okul çevresi ve park bahçe kontrol edildi. Uygulamaların devam edeceği bildirildi.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi
    10:00 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.


Advertisement