Ekipler Hasta Kadın İçin Seferber Oldu - Karabük - Son Dakika
3.Sayfa

Ekipler Hasta Kadın İçin Seferber Oldu - Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan Bostancı köyünde solunum sıkıntısı yaşayan kadın, UMKE ve 112 Acil Servis ekiplerinin çabası ile hastaneye getirildi.

17.01.2019 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Eflani ilçesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan Bostancı köyünde solunum sıkıntısı yaşayan kadın, UMKE ve 112 Acil Servis ekiplerinin çabası ile hastaneye getirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Komuta Kontrol Merkezine, yoğun kar yağışı nedeniyle yolu ulaşıma kapanan Bostancı köyünde yaşayan Reyhan Gürsoy'da (45) baş dönmesi, karın ağrısı ve solunum sıkıntısı olduğu ihbarı ulaştı.

Bunun üzerine harekete geçen UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri, İl Özel İdaresine bağlı iş makinelerinden de yardım alarak köye ulaştı.

Gürsoy, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından UMKE'ye ait arazi ambulansıyla önce köy grup yoluna, oradan da 112 Acil Servis ambulansıyla Eflani Devlet Hastanesine getirildi.

Kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerince çalışmalar aralıksız sürerken, gelen ihbarlar doğrultusunda hastalar da hastanelere ulaştırılıyor.

Ekipler Hasta Kadın İçin Seferber Oldu - Karabük
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ekipler Hasta Kadın İçin Seferber Oldu - Karabük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi
    12:22 Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi

    Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, yardım etmek amacıyla binaya girdiğini ve kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, suçlamaları kabul etmediğini ve iftira atanlardan şikayetçi olduğunu belirtti.

  • Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı
    12:20 Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı

    Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile tarım aracı çarpıştı. Kazada, patpat sürücüsü ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı
    12:19 Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 5 horoz, 3 demir kafes, 7 dövüş kafesi, 1 ring ve 105 bin 925 lira nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişiye toplam 102 bin 80 lira ceza kesildi. Dövüştürülen horozlar veteriner tarafından muayene edildikten sonra Antalya Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
    12:18 Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gaz sonucu hayatını kaybetti. Şahıslardan birinin cansız bedeni mağara girişinde, ikisi de mağaranın içerisinde jandarmanın arama kurtarma köpeklerince bulundu. Definecilerin cansız bedenleri otopsi için çıkarılacak.

  • Çatalca'da Eşini Öldüren Şahsın Sosyal Medya Paylaşımları Ortaya Çıktı
    12:17 Çatalca'da Eşini Öldüren Şahsın Sosyal Medya Paylaşımları Ortaya Çıktı

    Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı silahla vurarak öldüren Bahattin Can'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Bahattin Can'ın, ölümlü dünyada ölümsüz gibi hareket etmemek gerektiğini belirten ve şiddet içeren ifadeler kullandığı görüldü. Olay sırasında çiftin 6 yaşındaki kızlarının evde olduğu bilgisine de ulaşıldı.

  • İstanbul'da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi
    12:15 İstanbul'da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

    İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahilinde kaçak midye avcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Polis, 60 çuval içinde 1,5 ton ağırlığında kaçak ve yasak bölgede midye ele geçirdi. Gözaltına alınan kaçak midye avcılarına para cezası kesildi ve ele geçirilen midyeler denize geri döküldü.

  • Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:12 Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta yaşanan 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki depremlerin güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem nedeniyle herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Yalova'da 15 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
    12:08 Yalova'da 15 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

    Yalova'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 4 ayrı suçtan toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.U. isimli zanlı yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının Dere Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaşarak operasyon düzenledi. Yakalanan zanlı, adli makamlara sevk edilmek üzere yasal işlemlere tabi tutuldu.

  • Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    12:04 Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Yalova'da 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. E.U. isimli zanlı, Kasten Öldürme, Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.


Advertisement