Ekmeğin İçinden Bakın Ne Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ekmeğin İçinden Bakın Ne Çıktı

Ekmeğin İçinden Bakın Ne Çıktı

Aksaray'da, bakkaldan ekmek alan vatandaş ekmeğin içinden çıkanı görünce şok oldu.

12.06.2012 22:33  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da bir vatandaşın bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı.

Olay, Aksaray'ın merkeze bağlı Sarayhan kasabasında meydana geldi. Çiftçilik yapan Aytekin Üstün, evine giderken ekmek aldı. Aldığı ekmeği evde yemek için sofraya koyan Üstün, ekmekteki sigara izmaritini fark etti.

Kasabadan aldığı ekmeğin, Aksaray merkezdeki bir fırında üretildiğini öğrenen Üstün, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı:

"Sabah ekmek aldığımda ekmeğin içinde sigara izmariti çıktı. Bakkala gittim, o da fırından aldığı yeri söyledi. Ekmek Aksaray'da üretildiği için Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne geldim. Tutanak tuttular ve yasal işlem başlattılar. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne de şikayette bulunacağım"

DAHA ÖNCE DE CIVATA VE HAMAMBÖCEĞİ ÇIKMIŞ!

Aytekin Üstün, daha önce de köyde aldığı ekmeğin içinden hamam böceği çıktığını belirterek "Daha önce de aldığımız ekmeğin içinde cıvata ve hamam böceği çıktı. Tarlada beraber çalıştığım arkadaşım da şahittir bu olaya. Şimdi de ekmeğin içinden sigara izmariti çıkması bardağı taşıran son damla oldu" şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan gelen her türlü şikayeti, özellikle gıdalar üzerine yapılan şikayetleri anında değerlendirdiklerini ifade ederek Sarayhan kasabasından gelen Aytekin Üstün'ün ekmeğinden çıkan sigara izmariti ile ilgili de tutanak tuttuklarını ve ekmeği üreten fırın hakkında yasal işlem başlattıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekmeğin İçinden Bakın Ne Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement