Ekmek Almaya Giderken, Komşusunun Cesedini Gördü - Son Dakika
Güncel

Ekmek Almaya Giderken, Komşusunun Cesedini Gördü

Ekmek Almaya Giderken, Komşusunun Cesedini Gördü

Fethiye'de 23 yaşındaki Ogün Doğan, inşaat demirine kendini asarak yaşamına son verdi.

24.01.2013 13:39  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sebze-meyve halinde çalışan 23 yaşındaki Ogün Doğan, boş ardiye binasında inşaat demirine kendini asarak yaşamına son verdi. Ekmek almaya giderken Doğan'ın cesediyle karşılaşan komşusu Mesut Baykal ise şoka girdi.

Olay Karaçulha Beldesi, Çalıca Mahallesi, Eski Sebze Hali içerisindeki terk edilmiş ardiye yıkıntısında meydana geldi. Sabah saat 07.30 sıralarında ekmek almak için bisikletiyle fırına giden Mesut Baykal, yıkık haldeki inşaat demirine iple asılı vaziyetteki cesedi gördü. Neye uğradığını şaşıran Baykal, üzerindeki şoku biraz olsun atlattıktan sonra polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri intihar eden gencin Karaçulha Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde işçi olarak çalışan Ogün Doğan olduğunu tespit etti.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuklarının ölüm haberini alarak olay yerine koşan anne Elif ve baba Vahap Doğan, sinir krizi geçirdi. Annesi Elif Doğan, "Ogün bunu neden yaptın?" diyerek gözyaşı döktü. Polisin incelemesinin ardından Doğan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

'İÇİNE KAPANIK BİR ÇOCUKTU'

Ogün Doğan'ın dün saat 23.00 sıralarında gezmek için evinden ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı kaydedildi. Oğlunun herhangi bir sorunu olmadığı belirten Vahap Doğan, "Ogün içine kapanık bir çocuktu. Böyle bir şey yapacağını beklemiyorduk" dedi.

'İNANAMADIM, DÖNÜP BİRKAÇ KEZ BAKTIM'

Ogün Doğan'ı cesedini bulan Mesut Baykal ise şok yaşadığını anlattı. Gözlerine inanamadığını, dönüp birkaç kez baktığını aktaran Baykal, "Her sabah buradan geçerek ekmek almaya giderim. Gözlerime inanamadım, dönüp birkaç kez daha baktım. Daha sonra bisikletimden inip, polise haber verdim" dedi.

Ogün Doğan'ı önceki gün omomobiliyle eve bıraktığını söyleyen arkadaşı Erkan Mutlu da, "Arabayla halden gelirken Ogün, bize el salladı. 'Bizi Çalıca'ya kadar götür' dedi. Arabaya bindi, bende parka bıraktım. En son orada gördüm. İçine kapanık bir çocuktu, bize herhangi bir derdini anlatmadı" dedi. - Muğla/ Fethiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmek Almaya Giderken, Komşusunun Cesedini Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement