Ekmeleddin İhsanoğlu, Avukat Murat Aksu ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu, Avukat Murat Aksu ile Görüştü

Ekmeleddin İhsanoğlu, Avukat Murat Aksu ile Görüştü

"çatı aday" Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi, Ìstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun avukat oğlu Murat Aksu ile görüştü.

20.06.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"çatı aday" Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi, Ìstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun avukat oğlu Murat Aksu ile görüştü. İhsanoğlu'nun oğlunun aynı site içinde bulunan evinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Aksu soruları yanıtsız bıraktı.

Görüşmenin ardından İhsanoğlu, Cuma namazını kılmak için evinden çıktı. İhsanoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Cumhurbaşkanı olmak için özel bir dua edecek misiniz?" sorusuna İhsanoğlu, "Cuma namazında herkes dua eder. Mümin insanlar her zaman dua ederler. 5 vakit namazda, özel günlerde dua ederler.Duasız gün berektsiz gün demektir" yanıtını verdi.

İhsanoğlu, Aksu yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili soruya yanıt vermedi. İhsanoğlu, oğlunun kullandığı araca binerek Yeniköy'deki Çarşı Merkez Camii'ne geldi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu, Avukat Murat Aksu ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı
    10:15 Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

  • Bozdoğan'da Okul Servislerine Rehberlik ve Denetim Faaliyeti
    10:14 Bozdoğan'da Okul Servislerine Rehberlik ve Denetim Faaliyeti

    Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle, öğrencilerin okullarına ve evlerine daha güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri için okul servislerine yönelik rehberlik ve denetim faaliyeti düzenlendi. Denetimlerde araçların teknik yeterliliği, sürücülerin ehliyet ve belgelendirme durumları ile taşıma kapasiteleri üzerinde duruldu. Ayrıca, servis sürücülerine trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor
    10:14 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımı ustalar tarafından yapılmaktadır. Bu sayede ekipmanların kullanım ömrü uzatılırken, maliyetler en aza indirilmektedir. Ayrıca, atölyede yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla yeni ekipman ya da parça için harcanacak para da tasarruf edilmektedir.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.

  • Kırıkkale'de yapılan operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı
    10:13 Kırıkkale'de yapılan operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı

    Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 13,78 gram sentetik uyuşturucu ve 125 sentetik hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement