Ekol'de "Kökten gelen güzellik" - Son Dakika
Sağlık

Ekol'de "Kökten gelen güzellik"

İzmir Ekol Hastaneleri, henüz Türkiye'de çok yeni olan öncü bir estetik teknolojiyi daha hastalarına sunmaya başladı.

29.08.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar sunduğu hizmetlere ek olarak kök hücre tedavisine başlayan İzmir Ekol Hastaneleri Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği, Genetik ve Kök Hücre Uzmanı Dr. Cansen Kut'u konuk etti. İzmir Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Figen Baz'ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe Ayşe Tolga, Nevşah Fidan Karamehmet, Elif Gönlüm gibi simalar katıldı.

İzmir Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Figen Baz ev sahipliğinde Ekol Estetik Hastanesi doktorları Doç. Dr. Fatih Uygur ve Op. Dr. Cem Karas katılımıyla Genetik ve Kök Hücre Uzmanı Dr. Cansen Kut'u konuk etti. İzmir Ekol Hastaneleri Plastik ve Cerrahi bölümünün bugüne kadar sunduğu hizmetlere ek olarak kök hücre tedavisine başladığını belirten İzmir Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi Figen Baz, bu doğrultuda Yeditepe Üniversitesi Kök Hücre Departmanı ve ONKİM Kök Hücre Teknolojileri'nde Mesul Müdür olarak görev yapan Dr. Cansen Kut'u davet ettiklerini belirtti. İzmir cemiyet hayatının tanınmış simalarından İnci Sancak, Şebnem Bursalı, Zeliha Toprak'ın yanı sıra İstanbul'dan da yüksek ilgi gören etkinlik, Alaçatı Kapari Otel'de gerçekleşti.

Kök hücre tedavisinin estetikte kullanılmaya başlamasının çok yeni olduğunu vurgulayan uzman doktor Dr. Cansen Kut, katılımcılara konu hakkında bilgi verdi. Hastadan alınan kök hücrelerin sorunlu bölgelere nakliyle mükemmel sonuçlar elde edildiğini belirten Kut, yalnızca yaşlanma karşıtı tedaviler için değil ciltle ilgili estetik kaygılar yaratan yanık, ameliyat ve yara izleri gibi tedavilerde de kök hücre teknolojisinin etkin sonuçlar verdiğine dikkat çekti. Uygulama öncesi ve sonrası görsellerle izleyicileri kök hücre tedavisiyle tanıştıran Dr. Cansen Kut, ayrıca yağ dokusu kökenli kök hücrelerin kullanım alanları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Dr. Cansen Kut "Yeterli kaynak bulunan vücudun belli bir bölgesinden yağ dokusunu alarak kozmetik ya da onarım amacıyla vücudun ihtiyacı olan başka bir bölgeye yerleştirebiliyoruz. Göğüste sarkma, dizlerde ve bacaklardaki estetik problemlerin yanı sıra diyabetik ayaklar gibi iyileşmeyen yaralarda da çok başarılı sonuçlar alıyoruz" dedi.

İzmir Ekol Hastaneleri Estetik ve Plastik Cerrahi doktorlarından Doç. Dr. Fatih Uygur'un da yer aldığı toplantıda çok yönlü estetik operasyonları sürdüren İzmir Ekol Hastanelerinin saç ekiminden penis büyütmeye dek tüm estetik kaygıları sona erdiren çözümler sunduğunu kaydetti.

İzmir Ekol Hastaneleri Dr.Cansen Kut işbirliği

Genetik ve Kök Hücre Alanında uzman ve öncü bir biliminsanı olan Dr. Cansen Kut ile ortak çalışmalarının hastanenin yenilikçi vizyonuna katkıda bulunacağını belirten Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi Figen Baz, "Kulak burun boğaz alanında Avrupa'nın en büyük hastanesi olan Ekol, tam teşekküllü bir estetik hastanesi hizmeti de vermektedir. Tıptaki yeni gelişmeleri takip ederek en yeni tedavilerle hastalarımız buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Ekol'de 'Kökten gelen güzellik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement