Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Milletin Kararı Allah'ın Emrinden Sonra, En Kutsal 'Metin'dir, En... - Son Dakika
Politika

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Milletin Kararı Allah'ın Emrinden Sonra, En Kutsal 'Metin'dir, En...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Milletin kararı Allah'ın emrinden sonra, en kutsal 'metin'dir, en kutsal karardır" "16 Nisan'da ülkenin geleceği için CHP'li kardeşlerim de 'evet' oyu kullancak" Bakan Zeybekci, referandum çalışmalarını Acıpayam'da sürdürdüDENİZLİ - Referandum...

12.04.2017 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Milletin kararı Allah'ın emrinden sonra, en kutsal 'metin'dir, en kutsal karardır"

"16 Nisan'da ülkenin geleceği için CHP'li kardeşlerim de 'evet' oyu kullancak"

Bakan Zeybekci, referandum çalışmalarını Acıpayam'da sürdürdü

DENİZLİ - Referandum çalışmalarını, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde referandum çalışmalarını sürdüren ve CHP'lilerin de 16 Nisan'da 'evet' oyu kullanacağını söylen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Milletin kararı Allah'ın emrinden sonra, en kutsal 'metin'dir, en kutsal karardır" dedi.

Referandum çalışmalarını yürüten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Acıpayam Oto Garaj yanındaki meydanındaki mitinge Bakan Nihat Zeybekci'nin yanı sıra, AK Parti Denizli milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve partililer katıldı.

Bakan Zeybekci, miting gelişi vatandaşları selamladı. Programın açılışının ardından Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Başkan Zolan ve Milletvekili Şahin Tin birer konuşma yaptı. Bakan kürsüye çıktıktan sonra çalan müziğe dayanamayan yaşlı bir adam, oynamaya başladı, alan gelen vatandaşlar da eşlik etti.

Daha sonra kürsüye çıkan Bakan Zeybekci, vatandaşlara seslendi. Millete her zaman hizmet için geldiklerini belirte Bakan Zeybekci, "Hizmet etmek bizim için Allah'ın bir lütfüdür. Bizim için bu millete hizmetkar olabilmek, hizmet edebilmek Rabbimin bir lütfüdür. Biz birileri gibi bu milleti göbeğini kaşıyan adam olarak, görmedik, Allah korusun. Biz bu milletin kararını beğenmedik mi, bidon kafalı asla demedik, dağdaki çoban demedik" dedi.

Milletin kararına her zaman saygı duyduklarını ve onu takdirle karşıladıklarını belirten Zeybekci, "Biz birileri gibi, 'bu millet evet derse, denize dökeriz' diyen edepsizlerden asla olmadık, aklımızdan asla böyle bir şey geçmedi. Bu milletin takdiri ne olursa olsun, bu milletin kararı ne olursa olsun. Bizim için o, öpülüp başımıza konulması gereken bir karar olur. Her zaman böyle olur. Milletin kararından başka karar asla ve asla tanımayız. Milletin kararı Allah'ın emrinden sonra, en kutsal 'metin'dir, en kutsal karardır" diye konuştu.

16 Nisan'ın CHP'ye de iyi geleceğini ve CHP'yi Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurtaracaklarını söyleyen Zeybekci, "İnşallah sizler, kalan üç gün boyunca, her biriniz, CHP'li kardeşlerimizin yanına varacağız ve diyeceğiz ki, partiye oy veriyor muyuz, hayır. Milletvekili mi seçiyoruz, hayır, cumhurbaşkanı mı seçiyoruz, hayır, belediye başkanı mı seçiyoruz hayır. Ülkenin geleceği için, Allah rızası için bir kural, yani bir sistem değişikliği ile bugüne kadar, başımıza bela olan koalisyonlar dönemini hep beraber bitiriyoruz. Onun için varacağız ve diyeceğiz ki, gel kardeşim Türkiye'nin geleceği için 'evet' diyelim. CHP Türkiye'nin yüzde 60'nı kucaklamak zorunda, yüzde 70'ni kucaklamak zorunda. Yani Türkiye'nin partisi olmak zorunda. Yüzde 23 e mahkum olan, yüzde 25 mecbur kalan bir parti asla ve asla olmayacak. Eminim CHP'li kardeşlerim de Türkiye'nin geleceğine 'evet' diyecekler" şeklinde konuştu.

Bakan ve beraberindeki heyet diğer programlardan katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Milletin Kararı Allah\'ın Emrinden Sonra, En Kutsal \'Metin\'dir, En...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Milletin Kararı Allah'ın Emrinden Sonra, En Kutsal 'Metin'dir, En... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.

  • Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım
    00:09 Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in halk buluşmasında konuşan Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, “Sandığa giderken bazı şeyleri düşünmemiz lazım. Mesela yanan ormanlarımız sırasında buraya zamanında uçak getiremeyenleri, Söğüt halkının elinden arazileri alınıp Okluk Koyunda saray yapanları düşünmemiz lazım" dedi.

  • Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı
    00:09 Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Kocaeli'de düzenlediği mitingde konuştu. Kocaelili seçmenden, İstanbul'daki yakınlarına oy kullanması için çağrıda bulunmasını isteyen Erdoğan, partisinin Kocaeli'deki yatırımları anlattı ve seçimlere yönelik mesajlar verdi.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu
    00:05 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle bir araya geldi. Yapıcıoğlu, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekti. Filistin ve Gazze'nin uzun süredir işgal altında olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu insanlık dramından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Genel Başkan Yapıcıoğlu, adalet ve insan odaklı politikalarla halka hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı ve vatandaşlardan partilerine destek vermelerini istedi.

  • KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı
    00:03 KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı

    Lefkoşa'daki Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeselinin gösterimi KKTC'de gerçekleştirildi. Gösterime KKTC Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi de katıldı. Belgesel, Kıbrıs Türklerinin tarih, kültür, yaşam ve sosyolojilerini anlatmayı amaçlıyor.


Advertisement