Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin Kızının Düğünü Başladı (2) - Son Dakika
Güncel

Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin Kızının Düğünü Başladı (2)

Ekonomi Bakanı Zeybekci\'nin Kızının Düğünü Başladı (2)

DEVLETİN ZİRVESİ DÜĞÜNDE BULUŞTUAnemon Otel'de yapılan nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra akşam saatlerinde Denizli'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay...

19.08.2017 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEVLETİN ZİRVESİ DÜĞÜNDE BULUŞTU

Anemon Otel'de yapılan nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra akşam saatlerinde Denizli'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık, Erol Kaya, Harun Karacan, Hamza Dağ, Ak Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Mehmet Muş, İlknur İncesöz, 60 milletvekili ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Nikah nedeniyle otelin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Otele gelenler tek tek davetiyeleri kontrol edilerek içeri alındı. Otelin bahçesinde yemekli olarak düzenlenen nikah töreninde Fatma Zeybekci ile İbrahim Özkan çiftinin nikahlarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov yaptı. Nikah töreninden önce otelin duvarına genç çift için hazırlanan kısa film yansıtılarak davetlilere izlettirildi. Düğüne yaklaşık 1100 davetli katıldı.

GELİNE 5 ÇOCUK TAVSİYESİ

Nikah töreninden sonra evlilik cüzdanını gelin Fatma Zeybekci'ye veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geline 5 çocuk tavsiyesinde bulundu. Kısa bir konuşma yapan Erdoğan, "Zeybekci ve Özkan ailelerinin biricik yavrularının nikah akitlerini bizler resmi şahitler, sizler de fahri şahitler olarak akdetmiş oluyoruz. Her iki gencimize de Allah'tan iki cihan saadeti diliyorum. İnşallah en kötü günleri bugünkü gibi olsun. Aynı yastıkta kocasınlar. Evlilik uzun bir yolculuk, iyi günler, kötü günler var. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, olumsuzluklar üzerine sabırla gidildikçe mutluluğa dönüşür. Benim her zaman bir tavsiyem var, burada da söyleyeceğim tabi ki, bir olur garip, iki rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Fatma ben söylerken o da benimle beraber söylüyordu. Zaten kendileri de 4 kardeş. Ben inanıyorum ki, güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Burada da iki nitelikli gencimiz, güçlü bir ailenin temellerini atıyorlar. Bu güçlü aile, güçlü milletin köşe taşlarını oluşturacaktır. Ben bu mutluluğun gelecekle ilgili önemli bir köşe taşı olduğuna inanıyorum ve bu cüzdanı da Fatma'ya veriyorum" dedi.

Nikahın ardından protokol üyeleri gelin ve damatla birlikte fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım saat 23.00'te otelden ayrıldı.

Osman Nuri BOYACI- Ramazan ÇETİN - Deniz TOKAT/DENİZLİ,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin Kızının Düğünü Başladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement