Ekonomi Yazarı Güngör Uras, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ekonomi Yazarı Güngör Uras, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

85 yaşında hayatını kaybeden ekonomist, yazar, akademisyen Güngör Uras, Bebek Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

22.08.2018 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

85 yaşında hayatını kaybeden ekonomist, yazar, akademisyen Güngör Uras, Bebek Camii'nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

85 yaşında hayatını kaybeden ekonomist, yazar, akademisyen Güngör Uras için Bebek Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene, Uras'ın ailesi, Gazeteci Oktay Ekşi, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sanatçı Erol Evgin, çok sayıda ekonomi gazetecisi katıldı. Cenaze töreninde Uras'ın eşi Nuran Uras ve çocukları taziyeleri kabul etti.

"Çok iyi eserler bıraktı"

Cenaze törenine katılan Gazeteci Vahap Munyar, "Gazetelerde, dergilerde hep beraber olduğumuz bir büyüğümüzdü. Ekonomiyi onunla birlikte öğrendik. Son yıllarında o yaşına rağmen muhabir heyecanı ile hiç o heyecanı kaybetmedi. Küçük defterine notlarını alırdı. Beraber özellikle yurt dışı seyahatlerimiz oldu. Tek tek herkesin ismini alarak onları da zikrederdi yazısında. Büyük kayıp, dünya böyle zamanı gelen göçüp gidiyor. En azından çok iyi eserler bıraktı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekonomi Yazarı Güngör Uras, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement