Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

30.07.2018 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Bayburt Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen 2018 yılının ikinci Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı'na Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, ilgili kamu kurum ve kuruluşu ile STK temsilcileri katıldı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Bayburt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Baltacı'nın sunumuyla başlayan toplantı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Bilgiç ile Tarım ve Orman İl Müdürü Abdulkadir Karabulut'un sunumuyla devam etti.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali Pehlivan hayata geçirilen yatırım ve çalışmalarla Bayburt İlimizin kalkınma ve gelişme yönünde önemli mesafeler kat ettiğini söyledi. Yatırımcı için önem arz eden ulaşım ve altyapı hizmetlerinin il genelinde büyük ölçüde tamamlandığını belirten Vali Pehlivan Organize Sanayi Bölgesi'nin ilk etap alt ve üst yapı çalışmalarının da tamamladığını ifade etti. Vali Pehlivan bölgede kurulacak yeni fabrikalar için yatırımcılarla görüşmelere devam ettiklerini ve girişimcilere yer tahsis oranının yüzde 40'lara ulaştığını, bölge içinde yeni fabrikaların faaliyete başlayıp istihdam sağlayacağını belirtti.

Toplantı katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmaları, bilgi alışverişi ve değerlendirmelerin yapılmasının ardından sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ekonomik Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement