Ekopark ve Tünel Akvaryum Beğenildi - Son Dakika
Güncel

Ekopark ve Tünel Akvaryum Beğenildi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldıkları City Expo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda, Ekopark ile Tünel Akvaryum Projesi'nin çok beğenildiğini belirtti.

28.03.2018 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldıkları City Expo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda, Ekopark ile Tünel Akvaryum Projesi'nin çok beğenildiğini belirtti.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından Antalya'da 8'incisi düzenlenen City Expo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na katıldığını belirtti.

Fuarın, şehircilik alanında dünyada yaşanan teknolojik ve bilimsel gelişmelerin takip edilebilmesi adına çok önemli bir platform olduğunu dile getiren Genç, şunları kaydetti:

" Türkiye'de ve dünyada neler yapılıyor, ne tür gelişmeler oluyor, bütün bunları tanıma ve görme fırsatı doğuruyor. Bu anlamda sadece Türkiye'de değil, dünyada belediyecilik alanında yaşanan yeniliklere şahit oluyoruz. Bu da bize eksiklerimizi görme ve bunları tamamlama açısından bir fırsat doğuruyor. Ortahisar Belediyesi olarak belediyecilik alanında yaşanan teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve bunları uyguluyoruz. Günümüz belediyeciliği bilgi ve teknolojik imkanların çok hakim olduğu bir konuma geldi. "

Genç, fuarda Ortahisar Belediyesi olarak projelerini izlenime sunduklarını dile getirerek, şunları ifade etti:

"Pazarkapı'da yaptığımız modern hizmet binasını, Tünel Akvaryum Projesi'ni, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'ni ve geçen yıl hizmete açtığımız Tarih Müzesi ile Ekopark'ımızı sergiliyoruz. Ekopark ile Tünel Akvaryum Projesi'nin çok beğenildiğine şahit olduk. Tünel Akvaryum ile yakından ilgilendiler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ekopark ve Tünel Akvaryum Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement