Ekranların En Pahalısı O Oldu - Son Dakika
Magazin

Ekranların En Pahalısı O Oldu

Casillas'ın sevgilisi Sara Carbonero yeni sözleşmesiyle dünyanın en fazla kazanan spor muhabiri oldu.

26.09.2012 08:47  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümit Özat ve Simge Fıstıkoğlu'nun Habertürk'teki tartışmasıyla gündeme gelen "Kadınlar futboldan anlar mı" tartışması henüz sıcaklığını korurken, İspanya'dan oldukça çarpıcı bir haber geldi.

Kadınların geneli futboldan anlar mı anlamaz mı bilinmez ama başarılı bir şekilde spor programlarında sunuculuk yapabildikleri tartışılmaz bir gerçek. Hatta öyle ki bu işten en yüksek maaşları onların kazandığı söyleniyor.

AYLIK 50 BİN EURO MAAŞ ALACAK

Dünyanın en fazla kazanan spor muhabiri Iker Casillas'in sevgilisi Sara Carbonero oldu. Carbonero, Mediaset şirketi ile yıllık 600 bin Euro'ya imza attı. "Futboldan anlar mı anlamaz mı" tartışmasının yaşandığı bugünlerde attığı imzayla Sara'nın aylığı tam 50 bin Euro olacak.

İspanyol Lectura Dergisi, Carbonero'nun attığı bu imza ile kazandığı parayı, dünyada hiçbir spor muhabirinin kazanmadığını iddia etti. Sara'nın bu anlaşmayla birlikte, ünlü futbolcularla görsel ve yazılı özel roportajlar yapacağı belirtildi.

Bu karara karşı çıkan İspanya Spor Muhabirleri Derneği bir bildiri yayınlayarak, Sara'nın aslında muhabirlikle hiçbir geçmişi olmadığını ve bu eğitimi de almadığını hatırlatarak adı geçen muhabirin Iker Casillas'ın sevgilisi olmanın nimetlerinden yararlandığını belirtti.

Ekranların En Pahalısı O Oldu
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Ekranların En Pahalısı O Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement