Ekrem Hakkı Ayverdi Cağaloğlunda Anılıyor - Son Dakika
Güncel

Ekrem Hakkı Ayverdi Cağaloğlunda Anılıyor

Ekrem Hakkı Ayverdi Cağaloğlunda Anılıyor

Mîmârî eserlerin yeniden hayata kazandırılmasında büyük emekleri olan Dr. Ekrem Hakkı Ayverdi, vefatının 30. yıldönümü dolayısıyla Cağaloğlu’nda yâd ediliyor.

22.04.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimari eserlerin yeniden hayata kazandırılmasında büyük emekleri olan Dr. Ekrem Hakkı Ayverdi, vefatının 30. yıldönümü dolayısıyla Cağaloğlu'nda yad ediliyor. Dr. İ. Aydın Yüksel ve Özcan Ergiydiren'in konuşma yapacağı toplantı, Timaş Kitapkahve'de 24 Nisan Perşembe günü saat 18.00'de başlayacak.

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) tarafından düzenlenen Babıali Sohbetleri'nde bu hafta, İstanbul Fetih Cemiyeti'nin kurucu başkanı ve Kubbealtı'nın kurucularından Dr. Ekrem Hakkı Ayverdi konuşulacak. Yüksek mimarlar Dr. İ. Aydın Yüksel ve Özcan Ergiydiren, yakından tanıdıkları ve sohbetinde bulundukları Dr. Ekrem Hakkı Ayverdi ile ilgili hatıralarını anlatacak, mimari mirasımıza yaptığı hizmetleri dile getirecek, eserlerinden bahsedecekler. Konuşmacılar, Mehmet Nuri Yardım'ın takdimini yapacağı toplantının ardından dinleyicilerin sorularına cevap verecekler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekrem Hakkı Ayverdi Cağaloğlunda Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement