Ekrem İmamaoğlu, Anadolu Efes Basketbol Takımına Destek Olmak İçin Sinan Erdem'de - Son Dakika
Güncel

Ekrem İmamaoğlu, Anadolu Efes Basketbol Takımına Destek Olmak İçin Sinan Erdem'de

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki mahkeme kararının ardından eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte; Anadolu Efes Basketbol takımına destek için Sinan Erdem Spor Salonu'na gitti. İmamoğlu’nun; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk Havalimanı’nda karşılayacağı öğrenildi.

14.12.2022 21:07  Güncelleme: 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki mahkeme kararının ardından eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte; Anadolu Efes Basketbol takımına destek için Sinan Erdem Spor Salonu'na gitti. İmamoğlu'nun; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Atatürk Havalimanı'nda karşılayacağı öğrenildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki mahkeme kararının ardından Saraçhane'de vatandaşlara seslendi. İmamoğlu daha sonra, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte Anadolu Efes Basketbol takımına destek için Sinan Erdem Spor Salonu'na gitti.

THY EuroLeague'de 13. hafta karşılaşmasında, Anadolu Efes ile İspanyol temsilcisi Baskonia maçını izlemeye eşi Dilek İmamoğlu ile giden Ekrem İmamoğlu'nun daha sonra Almanya'dan dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gideceği öğrenildi.

Ekrem İmamaoğlu, Anadolu Efes Basketbol Takımına Destek Olmak İçin Sinan Erdem\'de
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ekrem İmamaoğlu, Anadolu Efes Basketbol Takımına Destek Olmak İçin Sinan Erdem'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement