Ekrem İmamoğlu ve Celal Şengör'ün Teke Tek programında gerçekleştirdikleri diyalog sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika
Güncel

Ekrem İmamoğlu ve Celal Şengör'ün Teke Tek programında gerçekleştirdikleri diyalog sosyal medyada gündem oldu

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel'de Celal Şengör'ün "Emrinizdeyiz" sözlerine "Biz de sizin emrinizdeyiz" diye cevap veren İmamoğlu sosyal medyada gündem oldu.

27.09.2019 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İBB Başkanı İmamoğlu, veJeoloji profesörü Celal ŞengörHabertürk televizyonunda Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programında bir araya geldi. İmamoğlu ve Celal Şengör'ün arasında geçen konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Jeoloji profesörü Celal Şengör, İmamoğlu'na "Biz emrinizdeyiz sayın başkanım. Kişisel olarak 5 kuruş istemiyoruz." demesi üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, "Estağfurullah. Biz de sizin emrinizdeyiz. Biz bilimin önünde boynumuzu bükmeye hazırız. Biz sizden talimat alırız" cevabı üzerine sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Ekrem İmamoğlu ve Celal Şengör'ün Teke Tek programında gerçekleştirdikleri diyalog sosyal medyada gündem oldu

BİRÇOK PAYLAŞIM YAPILDI

İkilinin arasında geçen diyalog için sosyal medya kullanıcıları şu yorumlarda bulundu:

Son Dakika Güncel Ekrem İmamoğlu ve Celal Şengör'ün Teke Tek programında gerçekleştirdikleri diyalog sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement