Ekşioğlu Vakfı Bin 800 Kişi ile Çanakkale Şehitliğine Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Ekşioğlu Vakfı Bin 800 Kişi ile Çanakkale Şehitliğine Gidiyor

Ekşioğlu Vakfı Türkiye’de bu güne kadar yapılmış en büyük tur organizasyonlarından bir tanesini gerçekleştirerek 40 otobüs ile bin 800 üyesini Çanakkale Şehitliği’ne taşıyor.

20.03.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekşioğlu Vakfı Türkiye'de bu güne kadar yapılmış en büyük tur organizasyonlarından bir tanesini gerçekleştirerek 40 otobüs ile bin 800 üyesini Çanakkale Şehitliği'ne taşıyor.

Türkiye'nin en büyük aile vakıflarından bir tanesi olan Ekşioğlu Vakfı yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Vakıf 40 otobüs ile bin 800 üyesini Çanakkale Şehitliği'ne taşıyacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı Necati Selvitop, "Vakıf olarak yine bir ilke imza atacağız. Bu Türkiye'de bu güne kadar gerçekleştirilmemiş bir organizasyon. Bin 800 üyemizi aynı anda Çanakkale'de bulunan Şehitliğe taşıyoruz. Bu organizasyon ile böyle yüksek manevi önem taşıyan bir ziyareti gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz" dedi.

Selvitop ziyaretlerinin bir gün süreceğini belirterek "21 Mart gecesi saat 24: 00'da araçlarımız Vakıf Binamız önünde hareket edecek. Sabah namazını Gelibolu Kilit Bayırı'nda kılmayı planlıyoruz. Namazın ardından kurulacak dev sofralarda toplu kahvaltı yapılacak. Ardından sırası ile Namazgah Tabyası, Seyit 10 Başı Tabyası, Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Yarbay Hasanbey Şehitliği, Şehitler abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği ziyaret edilecek. Ardından yine kurulacak dev sofrada öğle yemeği yenilecek. 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı ve Anafartalar ziyaretleri gerçekleştirilip İstanbul'a geri dönülecek" diye konuştu.

Selvitop, organizasyonda Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi başta olmak üzere gençlik kolları ve kadın kollarının büyük katkıları bulunduğunu sözlerine ekledi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekşioğlu Vakfı Bin 800 Kişi ile Çanakkale Şehitliğine Gidiyor - Son Dakika


Advertisement