EKSKAVATÖR YÜKLÜ TIR DEPREM BÖLGESİNE GİDERKEN DEVRİLDİ - Son Dakika
Güncel

EKSKAVATÖR YÜKLÜ TIR DEPREM BÖLGESİNE GİDERKEN DEVRİLDİ

ÇORUM'dan yardım için deprem bölgesine giden ekskavatör yüklü TIR kaza yaptı.

09.02.2023 16:56  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇORUM'dan yardım için deprem bölgesine giden ekskavatör yüklü TIR kaza yaptı. Devrilen TIR'dan yara almadan kurtulan sürücü Mustafa Kaya iş makinesini deprem bölgesine ulaştıramamanın üzüntüsünü yaşadı. Kaya'yı Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın teselli etti.

Çorum Belediyesi'ne ait TIR, yüklediği ekskavatörü deprem bölgesine ulaştırmak üzere dün akşam saatlerinden Çorum'dan yola çıktı. Mustafa Kaya'nın kullandığı TIR, Kayseri Pınarbaşı Kavşağı'nda yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Mustafa Kaya kazadan yara almadan kurtuldu.

BAŞKAN SÜRÜCÜ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Kaza sonrası büyük üzüntü yaşayan sürücü Mustafa Kaya'yı telefonla arayan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Aşgın, 'Kazaya değil deprem bölgesinde bir iş makinesinin eksik çalışacak olmasına üzülüyorum' diyen sürücü Kaya'yı teselli etti. Başkan Aşgın, bölgeye yeni iş makineleri göndermeye devam edeceklerini vurguladı.(DHA)

EKSKAVATÖR YÜKLÜ TIR DEPREM BÖLGESİNE GİDERKEN DEVRİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EKSKAVATÖR YÜKLÜ TIR DEPREM BÖLGESİNE GİDERKEN DEVRİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement