El Bab'da Şehit Olan Asker Gamze Özçelik'in Yakın Arkadaşı Çıktı - Son Dakika
Magazin

El Bab'da Şehit Olan Asker Gamze Özçelik'in Yakın Arkadaşı Çıktı

El Bab'daki bombalı saldırıda 5 asker şehit oldu. Şehit askerlerden Selim Topal'ın yakını olduğunu duyuran Gamze Özçelik, üzüntüsünü sosyal medyadan dile getirdi.

21.01.2017 09:16  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos'ta başlatılan ve 150'nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesindeki birliğe, dün akşam öğleden sonra DEAŞ terör örgütü saldırı düzenledi. Saldırıda 5 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı. Ünlüler bu hain saldırıyı sosyal medyadan kınarken, en çarpıcı detay Gamze Özçelik'in paylaşımında ortaya çıktı.

"DAHA GEÇEN GÜN KONUŞTUK SENİNLE..."

Şehit asker Selim Topal'ın fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Özçelik, duygularını şu ifadelerle dile getirdi:

"Lütfen gerçek olmasın.. Daha geçen gün konuştuk seninle... Şehit olan, gazi olan arkadaşların için ağlıyordun, mazlumlara üzülüyor, savaş altında yoklukla savrulan çocuklar için dertleniyordun. Yazıyorum şimdi sana 'iyi misin' diyorum; cevap alamıyorum. 'İyi misin' lütfen yazsana?... Dostum oldun sen benim. Hayri de seninle miydi? Söylesen ya! Hep düşünürdüm 'sen şehit olsan ne yaparım' diye. Gönlü güzel, yüzü güzel insan. 'Umut olmak için oralardayız' diyordun hep... Sizde ki nasıl bir vefa? İki günde iki gönüldaşımı kaybettim... Neden böyle oluyor söylesen ya? Neden sizleri yolcu bile edemediğim, uzakta olduğum zamanlar da gidiyorsunuz biri bana açıklasa ya? Allah'ım ailesine sabır ver... Allah'ım... Ahh..."

İşte Gamze Özçelik'in o paylaşımı:

El Bab'da Şehit Olan Asker Gamze Özçelik'in Yakın Arkadaşı Çıktı

El Bab'da Şehit Olan Asker Gamze Özçelik'in Yakın Arkadaşı Çıktı

El Bab\'da Şehit Olan Asker Gamze Özçelik\'in Yakın Arkadaşı Çıktı

Son Dakika Magazin El Bab'da Şehit Olan Asker Gamze Özçelik'in Yakın Arkadaşı Çıktı - Son Dakika


Advertisement