El Bab Gazisi, Tekrar Görev İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Güncel

El Bab Gazisi, Tekrar Görev İçin Gün Sayıyor

El Bab Gazisi, Tekrar Görev İçin Gün Sayıyor

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Kalkanı Operasyonu'nda, Suriye'nin El Bab kasabasında, DEAŞ'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu tankta 3 arkadaşıyla birlikte yaralanan Tankçı Uzman Onbaşı 24 yaşındaki İdris Yılmaz, memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'nde istirahat ediyor.

26.12.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Kalkanı Operasyonu'nda, Suriye'nin El Bab kasabasında, DEAŞ'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu tankta 3 arkadaşıyla birlikte yaralanan Tankçı Uzman Onbaşı 24 yaşındaki İdris Yılmaz, memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'nde istirahat ediyor. Sol bacağı ve kolundan yaralanan gazi Yılmaz, tekrar göreve döneceği günü beklediğini söyledi.

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bir bölge oluşturmak isteyen TSK'nın, bölgeyi DEAŞ'tan temizlemek için yürüttüğü Fırat Kalkanı Operasyonu'nda sol bacağı ve kolundan yaralanan gazi 10 aylık tankçı uzman onbaşı İdris Yılmaz, Kilis Devlet Hastanesi'ndeki ameliyat ve tedavisinin ardından istirahat için babocağı Kütahya Simav'a gönderildi. İlçeye bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki evinde ziyaretçi akınına uğrayan Gazi Yılmaz, "Bir an önce iyileşip birliğime dönmek istiyorum. Moralim çok iyi. El Bab'a gidip tekrar arkadaşlarımın yanında olmak istiyorum. Biz harekata başlarken silah arkadaşlarımızla birlikte şehit olmayı göze almıştık. Ancak Allah bana şehitliği nasip etmedi, gazi oldum. Sol bacağım ve sol kolum DEAŞ terör örgütü mensuplarının tankımıza gönderdiği roket sonucu yaralandı. Bacağıma ve koluma isabet eden çok sayıda şarapnel parçası, Kilis Devlet Hastanesi'nde geçirdiğim ameliyatla alındı. Şimdi Simav'da istirahat ediyorum. Ancak aklım fikrim orada bıraktığım arkadaşlarımda. Bir de 16 şehidimizde. Onların öcünü almadan bana rahat uyku yok" diye konuştu.

Yılmaz'ın annesi Havva Yılmaz ise, "İdris 4 erkek evladımın en büyükleri. Allah onu bize bağışladı. Bir an önce iyileşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ona gözümüz gibi bakıyoruz. Allah ülkemizi, tüm terör örgütlerinin şerrinden korusun. Evlatlarımızı da Allah'a emanet ediyoruz" diye konuştu.

Yeşilova Mahalle Muhtarı Ömer Yenilmez, "Gazimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

- Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Bab Gazisi, Tekrar Görev İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement