El Konulan Av Tüfekleri Satışa Çıkartılacak - Son Dakika
Yerel

El Konulan Av Tüfekleri Satışa Çıkartılacak

El Konulan Av Tüfekleri Satışa Çıkartılacak

Orman ve Su İşleri Sakarya Şube Müdürlüğü ve kolluk kuvvetlerince el konulan 13 adet otomatik av tüfeği kapalı zarf usulü ile satılacak.31 Ekim Çarşamba Günü Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nde saat 10...

21.10.2012 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Sakarya Şube Müdürlüğü ve kolluk kuvvetlerince el konulan 13 adet otomatik av tüfeği kapalı zarf usulü ile satılacak.

31 Ekim Çarşamba Günü Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nde saat 10.00'da komisyon huzurunda yapılacak olan kapalı zarf usulü ile satışı gerçekleştirilecek olan otomatik tüfeklerin tahmini bedellerinin 40 TL ile 225 TL arasında değiştiğini kaydeden Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Osman Demirel, "Şube Müdürlüğümüzce mülkiyeti kamuya geçirilen 13 adet otomatik av tüfeğinin ihalesine katılabilmek için 'Yivsiz tüfek satın almasına manisi olmadığına dair kolluk kuvvetlerinden belge getirmek ya da süresi geçmemiş yivsiz tüfek ruhsatının aslı ve fotokopisini' vermek zorunda" dedi.

Demirel ayrıca, satışa çıkarılacak olan av tüfeklerinin 30 Ekim Salı günü saat 10.00 ile 11.00 arasında Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nde görebileceğini kaydetti. İhaleye katılabilmek için teminat bedellerinin en geç ihale günü saat 10.00'a kadar banka hesabına yatırılması gerekiyor.

İhaleye çıkacak olan av tüfekleri arasında Marokki Magnum, Zirve, Üzümlü Efsane, Prenses, Delta, Çiftsan, Oskar, Huğlu, Magnum Hilal, Akar Altay Silver, Sarsırmaz Charles Daly ve Sarsırmaz markaları yer alıyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel El Konulan Av Tüfekleri Satışa Çıkartılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement